Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ χρησιμοποιεί το χάρισμα της Θεοφανώς

Η Μάγισσα: Ο Μιχαήλ χρησιμοποιεί το χάρισμα της ΘεοφανώςΟ Αντρέι βοηθάει στις έρευνες για το φονιά του μωρού και σύντομα ανακαλύπτει κάποια στοιχεία που τα δείχνει στο Μιχαήλ. Παράλληλα, ο Λάσκαρης ζητά από την Θεοφανώ να χρησιμοποιήσει το χάρισμα της για να τον βοηθήσει.

Η Θεοφανώ βλέπει ξανά ένα όραμα και μπροστά βρίσκονται ο Μάρκος και ο Μιχαήλ που σοκάρονται όταν την βλέπουν. “Τί ήταν αυτό;” την ρωτάει ο Μιχαήλ όταν συνέρχεται και εκείνη αναγκάζεται να αποκαλύψει το μυστικό της σε πατέρα και γιο.

“Βλέπω οράματα που προβλέπουν το μέλλον. Έτσι είδα και το μωρό. Δεν ξέρω γιατί μου συμβαίνει αυτό, τρομάζω“. Ο Μιχαήλ όμως βλέπει ευκαιρία σ’ αυτό και αποφασίζει να εκμεταλλευτεί το χάρισμα της για να φτάσουν στο δολοφόνο του μωρού.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ανάπηρος ο Φίλιππος μετά το τροχαίο;

“Θα με βοηθήσεις και θα βρεις το δολοφόνο του εγγονού μου” της λέει. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi Σίριαλ, την ίδια ώρα ο Αντρέι έχει βρει καταφύγιο στο πύργο των Λασκαραίων. Η παραμονή του εκεί τον βάζει στα έγκατα της οικογένειας αλλά και της μυστηριώδους υπόθεσης του βρέφους.

“Δεν μπορεί ένα μωρό να εξαφανίζεται ξαφνικά μέσα από ένα τέτοιο φρούριο” λέει και βάζει σκοπό να μάθει την αλήθεια. Την ίδια ώρα ο Πετρούνης Γερακάρης εξομολογείται στον παπά Νικόδημο την κρυφή του αλήθεια.

Δεν θέλω να ακούσω την παράδοση της οικογένειας μου. Εγώ θέλω να ακολουθήσω τα βήματα του Κυρίου. Θα με βοηθήσεις;” τον παρακαλάει. Εκείνος προσπαθεί να τον αποτρέψει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το νέο τραγούδι έκπληξη που θα ακουστεί τη Δευτέρα 15/11

“Τρελάθηκες παιδί μου; Τί σκέψεις είναι αυτές; Κοίτα να τις βγάλεις απ’ το μυαλό σου” τον συμβουλεύει και στην οικογένεια των Γερακάρηδων προμηνύεται κατακλυσμός.

Ο Τζανής επιστρέφει από το ταξίδι του αλλά μία απόφαση του Μιχαήλ θα τον φέρει στα όρια του. Την ίδια ώρα η Μεταξία που έχει καταλάβει τα συναισθήματά του Μάρκου για εκείνη έχει βαλθεί να κάνει τη ζωή της Θεοφανώς μαρτύριο. Η φλόγα ενός καταδικασμένου έρωτα φαίνεται πως αρχίζει να φουντώνει ξανά ανάμεσα στον Μιχαήλ και την Αναστασία.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *