Σασμός: συνάντηση φωτιά που προκαλεί σεισμό στα σχέδια όλων!

Σασμός: συνάντηση φωτιά που προκαλεί σεισμό στα σχέδια όλων!Σασμός: συνάντηση φωτιά που προκαλεί σεισμό στα σχέδια όλων!

 

Οι εξελίξεις τρέχουν στη σειρά του Alpha Σασμός και οι σεναριογράφοι μας υπόσχονται αγωνία και ανατροπές στα επεισόδια που έρχονται στις οθόνες μας.

Ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται, ενώ παράλληλα η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της… Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr τι θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια που έρχονται στον Alpha….

 

Σασμός: Η ένταση στο κόκκινο – Μαθιός και Βασιλική σε αδιέξοδο

Η απρόσμενη συνάντηση της Αργυρώς και του Σταύρου με τον Αστέρη και τη Στέλλα βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω. Οι τέσσερις τους δείχνουν να μην μπορούν να συνυπάρξουν στον ίδιο χώρο, με αποτέλεσμα η ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» να κινδυνεύει να δημιουργήσει επεισόδιο.

Παράλληλα, ο Μαθιός και η Βασιλική φτάνουν σε αδιέξοδο και η σχέση τους κλονίζεται εξαιτίας του Νικηφόρου. Η Άσπα συνεχίζει να ζητάει εκδίκηση και άσχημες σκέψεις περνούν από το μυαλό της. Ως πού μπορεί όμως να φτάσει;

 

Τρία Μίλια: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

 

Η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη, ενώ ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα τους. Παράλληλα ο Λευτέρης συνεχίζει να πολιορκεί την Θοδώρα.

 

Σασμός: συνάντηση φωτιά που προκαλεί σεισμό στα σχέδια όλων!

 

Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος επιστρέφει στην Κρήτη και μαθαίνει από τον Μαθιό πως με την Βασιλική ετοιμάζονται να χωρίσουν, και η ευθύνη βαραίνει εκείνον και τις πράξεις του. Ο Μανόλης έρχεται για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση με τον πατέρα του.

Παράλληλα, υπό την πίεση της Άσπας, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: Την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή!

 

Σασμός 17-18: Η Άσπα παίρνει τον νόμο στα χέρια της

 

Παρά τις προσπάθειες της Αργυρώς να κρατήσει ζωντανό τον γάμο της με τον Σταύρο, εκείνος διαπιστώνει πως οι δυο τους δεν θα γίνουν ποτέ ευτυχισμένοι. Όταν μια μέρα μάλιστα τη βλέπει σε τρυφερά ενσταντανέ με τον Αστέρη, τυφλώνεται από ζήλια και θυμό θεωρώντας πως η Αργυρώ τον κοροϊδεύει.

Έτσι αποφασίζει να την χτυπήσει εκεί που πονάει περισσότερο. Πάνω στην τρέλα του αρπάζει τον μικρό Πετρή και εξαφανίζεται, με την Αργυρώ να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, «Θα πεθάνω αν πάθει κάτι κακό το παιδί μου.

Πώς μπόρεσε να μου το κάνει αυτό;», λέει κλαίγοντας η Αργυρώ, με τον Αστέρη να της ορκίζεται πως θα κινήσει γη και ουρανό για να βρει τον γιο τους. Θα τα καταφέρει;

 

Σπιτική μηλόπιτα

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *