Άγρια Γη: το μυστικό από το παρελθόν που φέρνει τα πάνω κάτω

Άγρια Γη: το μυστικό από το παρελθόν που φέρνει τα πάνω κάτωΆγρια Γη: το μυστικό από το παρελθόν που φέρνει τα πάνω κάτω

 

Άγρια Γη: Ο Άρης έρχεται όλο και πιο κοντά με την Ελπίδα, με τα συναισθήματα του ενός για τον άλλον να φουντώνουν.

Ο Γιώργος φωτογραφίζει πιθανά στοιχεία που μπορεί να ενοχοποιήσουν τον Άρη, αλλά δεν καταφέρνει να βρει τα κλεμμένα χρήματα.

Παράλληλα, ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει λόγια στον Κωστή για τον Άρη, για να τον πάρει με το μέρος του, αλλά ο τελευταίος καταφέρνει να δείξει ότι νοιάζεται πραγματικά κι έτσι να έρθει πιο κοντά και με την Ελπίδα.

 

Άγρια Γη: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (10/10 έως 14/10)

 

Άγρια Γη: Ομολογία-σοκ. Εγκαταλείπει την εκδίκηση.

Ο Λουκάς παίρνει τα αποτελέσματα του DNA που δεν οδηγούν πουθενά, αλλά επιμένει ότι η έρευνα πρέπει να συνεχιστεί πριν αποκλειστεί το ενδεχόμενο του φόνου. Επισκέπτεται τον Αλέξη και προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να τον ανακρίνει, αλλά εμφανίζεται η Όλγα που με αυτοπεποίθηση τον διώχνει.

Κι ενώ ο Μιχάλης πληροφορείται ότι είναι πολύ πιθανό να βρήκαν τον αδερφό του Άρη ο Χρήστος απειλεί την Όλγα ότι αν κινδυνεύσει ξανά η ζωή του θα αποκαλύψει τα πάντα για την απαγωγή του Νικόλα. Από την άλλη ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Ελπίδα ότι κρατάει τον Αλέξη στο χέρι και πώς αν δεν μείνουν μαζί θα τον στείλει στη φυλακή. Διαβάστε πρώτοι στο epeisodia.gr όλα όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια Γη…

 

Άγρια Γη: το μυστικό από το παρελθόν που φέρνει τα πάνω κάτω

 

Ο Αντώνης ζητά απ’ τον Γιώργο να ερευνήσει για την ιδιωτική ζωή της Όλγας, αφού υποψιάζεται πως τον απατά, την ώρα που η Ελπίδα προχωρά σε αίτηση διαζυγίου. Η ομολογία όμως του Αλέξη για το ατύχημα που στέρησε τη ζωή του πελάτη του και οι εκβιασμοί του Στέφανου, τη φρενάρουν.

Ο Άρης αντικρίζει με αγωνία τον νεαρό άντρα που μπορεί να είναι ο αδερφός του και η Ελπίδα, μετά τον εκβιασμό του Στέφανου, υποχωρεί και δεν υπογράφει το διαζύγιο.

 

Επιφυλακτικοί οι επιστήμονες για τον σεισμό στη Φωκίδα

 

Έπειτα, ο Άρης εμψυχώνει τον Κωστή και παράλληλα έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα και η έλξη ανάμεσα τους μεγαλώνει. Ο Χρήστος Τσακίρης καταφέρνει να το σκάσει, προκαλώ ντας οργή και φόβο στην Όλγα που ζητάει την προστασία του Άρη, χωρίς φυσικά να του αποκαλύπτει τον λόγο.

Ο Θωμάς, σοκαρισμένος, μαθαίνει ότι ο Αλέξης ευθύνεται για τον θάνατο του φίλου του, ενώ ο Στέφανος επισκέπτεται στο ίδρυμα την Εύα Αργυρού, μία γυναίκα που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της.

Εντωμεταξύ, η ξαφνική κατάπτωση του «Πειρατή», φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Άρη με την Ελπίδα. Ο Άρης αποφασίζει να παρατήσει την εκδίκηση και να κοιτάξει το μέλλον του με την Ελπίδα με την οποία γίνεται ζευγάρι. Ωστόσο, ένα μυστικό από το παρελθόν που έρχεται στην επιφάνεια, τα ανατρέπει πάλι όλα…

 

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συχνάζει στο μοναστήρι – Έξαλλος ο Θέμης

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

Μαύρο Ρόδο: Η Όλγα ζηλεύει τον Πέτρο και βγάζει νύχια στην Ελισάβετ

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *