Πανσέληνος Οκτωβρίου 2022: Πότε είναι το «Φεγγάρι του Κυνηγού»

 

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2022: Πότε είναι το «Φεγγάρι του Κυνηγού»

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2022: Πότε είναι το «Φεγγάρι του Κυνηγού»

Πλησιάζει η πανσέληνος Οκτωβρίου 2022, γνωστή και ως «Φεγγάρι του Κυνηγού», η οποία πρόκειται σύντομα να λάμψει στο νυχτερινό ουρανό.

Σύμφωνα με την επιστημονική ιστοσελίδα «Live Science», κατά την επερχόμενη πανσέληνος το φεγγάρι θα φαίνεται πλήρες για τρεις ημέρες συνολικά, γεγονός που θα δώσει τρεις ευκαιρίες στους επίδοξους παρατηρητές να την απολαύσουν.

Ειδικότερα, η φθινοπωρινή Σελήνη θα φαίνεται πλήρης για τρεις διαδοχικές νύχτες: ανήμερα της πανσελήνου, μία ημέρα πριν και μία ημέρα μετά.

 

Πότε είναι η πανσέληνος Οκτωβρίου 2022

Η πανσέληνος Οκτωβρίου 2022 αναμένεται να λάβει χώρα την ερχόμενη Κυριακή, 9 Οκτωβρίου. Η φωτεινότητα του «Φεγγαριού του Κυνηγού» πρόκειται να κορυφωθεί στις 23:54 ώρα Ελλάδος, όπως μεταδίδει το αστρονομικό περιοδικό «Almanac».

Διαβάστε Επίσης  Και όμως μπορείς να επέμβεις στη μοίρα σου

Παράλληλα, σύμφωνα με τον οργανισμό «Nine Planets», η φωτεινότητα της πανσελήνου του Οκτωβρίου θα αγγίξει το 98,74%, ποσοστό που φτάνει αρκετά κοντά στο 100% μία υπερπανσελήνου.

Υπενθυμίζουμε ότι, όπως συμβαίνει σε κάθε πανσέληνο, είναι η Σελήνη είναι πιθανό να φαίνεται μεγαλύτερη σε μέγεθος και πιο σκουρόχρωμη κατά τη φάση της ανατολής του φεγγαριού, η οποία προβλέπεται από το «Time and Date» ότι θα σημειωθεί στις 19:23, ώρα Ελλάδας.

Πανσέληνος Οκτωβρίου 2022 – Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια το «Φεγγάρι στον Κριό»
Σύμφωνα με τους αστρολόγους, η πανσέληνος στον Κριό θα επηρεάσει όλα τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου, κυρίως όσον αφορά το κομμάτι των σχέσεων.

Αυτό σημαίνει ότι η κατά την περίοδο αυτή ίσως υπάρξουν ορισμένες εντάσεις και συγκρούσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη, οι επόμενες ημέρες θα μπορούσαν να είναι μία πολύ καλή ευκαιρία ώστε να μιλήσετε με ηρεμία στους αγαπημένους σας ανθρώπους για τα πράγματα που σας ενοχλούν, έτσι ώστε να αποφύγετε εγκαίρως τυχόν παρεξηγήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Προειδοποίηση Τσελέντη για σεισμό στην Αττική: Τοποθετήθηκαν όργανα του Γεωδυναμικού για παρακολούθηση της περιοχής

Ταυτόχρονα, αυτή την περίοδο ίσως νιώσετε ότι οι κοντινές σας σχέσεις σας κουράζουν και είναι πιθανό να αισθανθείτε την ανάγκη να περάσετε λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σας, προτού επανέλθετε… δριμύτεροι.

 

πηγή

Σαββατοκύριακο με Πανσέληνο: Πώς θα επηρεάσει στις 09.10.2022 το φεγγάρι του «κυνηγού» τα 12 ζώδια

Πανσέληνος στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 09/10/2022: Τα 4 ζώδια που θα κληθούν να κάνουν αλλαγές

Πανσέληνος στον Κριό στις 9 Οκτωβρίου 2022. Τι πρέπει να προσέξουμε;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *