Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος απέναντι στη βίαιη αντίδραση του γιού του

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος απέναντι στη βίαιη αντίδραση του γιού τουΜια νέα άφιξη, αυτή του Γεράσιμου Μαρκέτου (τον υποδύεται ο Στέφανος Κυριακίδης) θα έχουμε στο επεισόδιο των “Παγιδευμένων” της Δευτέρας. Μια άφιξη που όπως θα δούμε θα φέρει μεγάλες ανατροπές στην όλη ιστορία.

Ο Γεράσιμος Μαρκέτος όπως έχουμε ήδη γράψει συναντάται στη φυλακή όπου βρίσκεται με τον εγγονό του το Δημήτρη (Μιχάλης Λεβεντογιάννης) ο οποίος και του ζητεί να προστατεύσει το Θοδωρή (Σταύρος Τσουμάνης). Ο Γεράσιμος τον διαβεβαιώνει ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό για να μην κινδυνεύσει ο Θοδωρής. Και αμέσως αναλαμβάνει δράση. Ενημερώνει τους ανθρώπους του στη πιάτσα απαιτώντας να μην ακουμπήσει κανείς τον εγγονό του.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: «Μην τολμήσεις να με ξαναπληγώσεις σαν να…»

Μετά από λίγο καιρό ο Γεράσιμος θα βγει από τη φυλακή και θα εμφανιστεί φάντης μπαστούνι στο σπίτι του γιού του. Μόλις θα αντικρύσει τον πατέρα του ο Σπύρος (Παύλος Ορκόπουλος) θα του ανέβει το αίμα στο κεφάλι.

Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος απέναντι στη βίαιη αντίδραση του γιού του

Ο Σπύρος δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του. Δεν μπορεί να του συγχωρήσει ότι τους παράτησε κάποτε. Θα του ζητήσει να φύγει από το σπίτι χρησιμοποιώντας σκληρά λόγια και υπενθυμίζοντας του όσα συνέβησαν κατά το παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: O Ανδρέας βάζει χειροπέδες στην Άννα

Ο Γεράσιμος δεν αιφνιδιάζεται από τη στάση του γιού του κι ούτε παίρνει τοις μετρητοίς όσα σκληρά του καταλογίζει, στους «Παγιδευμένους». Απεναντίας όπως θα δούμε στη συνέχεια θα στηρίξει σε κρίσιμες στιγμές όλα τα μέλη της οικογένεια του χάρις τις γνωριμίες και τις διασυνδέσεις του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *