Σασμός 17-18: Η Άσπα παίρνει τον νόμο στα χέρια της

Σασμός 17-18: Η Άσπα παίρνει τον νόμο στα χέρια της

Σασμός 17-18: Η Άσπα παίρνει τον νόμο στα χέρια της

 

Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη…

Spoiler από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, Σασμός. Τα επεισόδια 17 και 18 που θα προβληθούν Δευτέρα 17 και Τρίτη 18 Οκτωβρίου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο:

Ο Αστέρης φεύγει από το σπίτι του, μην αντέχοντας πια να βλέπει την Καλλιόπη. Η Αργυρώ το μαθαίνει, σε μια απρόσμενη συνάντηση με τον Αστέρη, την οποία όμως παρακολουθεί ο Παύλος.

Η Θοδώρα συναντιέται ξανά με τον Λευτέρη και αυτή τη φορά γνωρίζει και τον Ευθύμη. Ο Σταύρος φτάνει στα όριά του και αποφασίζει να φύγει μόνος του για τα Γιάννενα.

 

Σασμός 17-18: Η Άσπα παίρνει τον νόμο στα χέρια της

 

Σασμός 17/10 Επεισόδιο 17
Επεισόδιο 17:

Ο Παύλος δίνει εξηγήσεις στην εμβρόντητη Αιμιλία, ενώ ο Νικηφόρος φεύγει στην Αθήνα, για να βρει τον Μανόλη. Την ίδια στιγμή ο Ευθύμης αναθέτει βρώμικες δουλειές στον Λευτέρη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Βασιλική και ο Αστέρης έρχονται κοντά

Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατ’ ιδίαν στον πρώην της γυναίκας του.

Ο Αντώνης έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Παύλο για τον αρραβώνα του με την Μαρίνα, ενώ η Άσπα ανακαλύπτει ένα δαχτυλίδι και καταλαβαίνει πως ο Άγγελος θα της έκανε πρόταση γάμου.

Κι ενώ η Βασιλική έχει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο της με τον Μαθιό, ο Αντώνης έχει μια συζήτηση με τον Ευθύμη. Την ίδια ώρα, η Άσπα επισκέπτεται τον Παύλο και του ζητά να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο του Άγγελου…

 

Σασμός 18/10 Επεισόδιο 18
Επεισόδιο 18:

Η δίψα της Άσπας για εκδίκηση φέρνει τον Παύλο προ διλήμματος, και η Μαρίνα που το μαθαίνει, προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα. Η Αργυρώ προσπαθεί να κρατήσει τον Σταύρο στην Κρήτη και να σώσει το γάμο της, ενώ και ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα κρέμεται ακόμα σε μια κλωστή εξαιτίας του Παύλου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική ρωτάει απελπισμένα τον Μαθιό αν είναι ο δολοφόνος

Ο Νικηφόρος είναι αποφασισμένος να εξιχνιάσει το θάνατο του πατέρα του και επιστρατεύει τη βοήθεια του Μανόλη, ενώ ο Μαθιός και η Βασιλική περνούν την χειρότερη στιγμή στη σχέση τους μέχρι τώρα.

Καθώς όλοι μοιάζουν να στέκονται σε κινούμενη άμμο, η Αργυρώ θα βρεθεί για μία ακόμα φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα θα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα.

Η γη της ελιάς: Ο Αλέξης με μαχαίρι στο σπίτι της Μυρτάλης

Σασμός: γιατί η Βασιλική διώχνει μακριά της τον Μαθιό;

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο Ντίνος συλλαμβάνεται την ημέρα των εγκαινίων

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Αντίπαλο κύκλωμα απειλεί τον Δημοσθένη

 

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *