Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην ΕλισάβετΜαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ.

Ο Λευτέρης σπρώχνει τον Πέτρο στην Ελισάβετ ο Γεράσιμος προσπαθεί να κρατήσει την Ελισάβετ στα εγκόσμια και ζητά από τον Πέτρο να την δελεάσει δείχνοντάς της πως ζουν οι συνομήλικοι της. Όμως αυτό γυρίζει μπούμερανγκ και η κοπέλα σχολιάζεται από όλο το χωριό.

 

Στο μεταξύ ο Πέτρος καταφέρνει να έρθει πιο κοντά με την Ελισάβετ αφού έχει βρει πια τον σωστό τρόπο για να την προσεγγίσει. Της ζητά να τον συμβουλέψει για το πως πρέπει να συμπεριφέρεται όταν βρίσκεται στην Μονή και ταυτόχρονα προσπαθεί να διαχειριστεί τις αντιδράσεις της χωρίς να την προκαλέσει.

.

Ο Λευτέρης θέλει να κρατήσει την Ελισάβετ κοντά του. Σκέφτεται μήπως τώρα που αναγκάστηκε να περάσει ένα διάστημα μακριά από το μοναστήρι έχει αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι τη ζωή της εκεί αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα εγκόσμια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή αρχίζει να παρακολουθεί Στάθη – Ιουλία

Χωρίς να ξέρει ότι η Πολυξένη δεν πρόκειται να δεχτεί κάτι τέτοιο. Ζητάει από τον Πέτρο να την κυκλοφορήσει λίγο έξω με τους φίλους του ώστε να της δείξουν πως περνούν οι συνομήλικοι της και αυτός φυσικά δέχεται. Όμως γρήγορα εισπράττει τα πειράγματα και τις αντιδράσεις των υπολοίπων.

Τα όσα του λένε δεν τα ακούει και η Τασούλα που δεν αντέχει να κρατήσει το στόμα της κλειστό σπεύδει να αποκαλύψει τα κουτσομπολιά που λέγονται για την Ελισάβετ και εκείνη μαθαίνοντας τα, αποφασίσει να γυρίσει το μοναστήρι 1 ώρα αρχύτερα. Ο Γεράσιμος υπόσχεται να την βοηθήσει και οι δυο τους φεύγουν μαζί μες τη νύχτα όμως ο Λευτέρης της χαλάει τα σχέδια.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο «άσος» του Αλέκου ανατρέπει τα πάντα

Φτάνει δε στο σημείο να απευθυνθεί στην ίδια την ηγουμένη ζητώντας της να καθυστερήσει για λίγο ακόμη την χειροτονία της Ελισάβετ. Όταν η παρέα του Πέτρου φεύγει απ’ το χωριό εκείνος προφασίζεται κάποιες εργασίες και μένει προκειμένου να πλησιάσει ξανά την Ελισάβετ.

Εκείνη δέχεται την επίσκεψη της ηγουμένης κι αλλάζει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι όμως η Πολυξένη αντιδρά έντονα για άλλη μία φορά και τα βάζει με το Γεράσιμο και τα σχέδια του. Η Ελισάβετ προσπαθεί να πείσει τους δικούς της για την αποστολή της και ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς αναστατώνοντας τους πάντες.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *