Παγιδευμένοι: «Αν χάσω και την Άννα δεν θα το αντέξω…»

 

Παγιδευμένοι: «Αν χάσω και την Άννα δεν θα το αντέξω…»

 

Η αγωνία χτυπάει κόκκινο στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Παγιδευμένοι», με την Άννα να κινδυνεύει και τον Δημήτρη και την Ειρήνη να ανησυχούν για τη ζωή της.Παγιδευμένοι: «Αν χάσω και την Άννα δεν θα το αντέξω…»

«Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα μου την φέρεις πίσω»

Την ώρα που η Άννα κινδυνεύει, ο Δημήτρης είναι σε απόγνωση και έτσι οδηγείται συνέχεια σε εντάσεις, ενώ ο Σταύρος που νιώθει υπεύθυνος για όσα περνάει τώρα η Άννα, του υπόσχεται ότι θα τον βοηθήσει να την βρει το συντομότερο.

Από την άλλη η Ειρήνη όπως θα δούμε στη συνέχεια στη σειρά «Παγιδευμένοι», έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της και εκλιπαρεί τον Δημήτρη λέγοντας του «Θέλω να μου υποσχεθείς ότι θα μου την φέρεις πίσω ζωντανή» και εκείνος την καθησυχάζει λέγοντάς της, ότι θα κάνει τα πάντα για να βρει και να σώσει την Άννα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποια εγκαθίσταται στο σπίτι του Ιάκωβου;

Η Ειρήνη δεν θέλει καν να πιστέψει ότι μπορεί να χάσει και άλλο αγαπημένο της πρόσωπο και λέει μάλιστα στη Χρύσα «Αν χάσω και την Άννα δεν θα το αντέξω…»

Εντωμεταξύ όταν κάποια στιγμή η Άννα ξυπνάει, αυτό που αντικρύζει την κάνει να τρέμει ακόμα πιο πολύ από τον φόβο της. Ένας από τους ομήρους βρίσκεται δίπλα της νεκρός, ενώ ένας άλλος που δεν υπήρχε πριν, κείτεται αναίσθητος στο έδαφος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Δολοφονική επίθεση στην Αργυρώ

Πλησιάζοντας τον η Άννα καταλαβαίνει ότι είναι ο Παναγιώτης, ο νεαρός δημοσιογράφος και εκείνος της εξηγεί ότι προσπαθούσε να βρει τρόπο για να εντοπίσει τον δολοφόνο.

Μετά μια κοπέλα καταλαβαίνει ότι οι δυο τους γνωρίζονται και τότε την ρωτάει ποια είναι και αν όλο αυτό το έχει σχεδιάσει εκείνη και ο νεαρός όμηρος. Η Άννα τότε μην έχοντας πλέον υπομονή, την αρπάζει από το λαιμό λέγοντας της να σταματήσει γιατί αλλιώς θα τη σκοτώσει.

Εντωμεταξύ οι έρευνες από τον Σταύρο, τον Δημήτρη και τον Αντρέα, εντείνονται και τα αποτελέσματα τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο μανιακός δολοφόνος είναι ο νεαρός δημοσιογράφος με τον οποίον συνεργάζονται…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *