Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Ισμήνη: «Τον άντρα μου βρήκες;»

Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Ισμήνη: «Τον άντρα μου βρήκες;»Οι δύο φίλες θα πιαστούν στα χέρια. Μία λάθος κίνηση της Αλκμήνης θα είναι αρκετή για να εκνευριστεί η Ισμήνη, στην γη της ελιάς. Η επιλογή της να βοηθήσει τον Κωνσταντίνο, θα αποβεί μοιραία. Ρόλο σε αυτό θα παίξει και η Μυρτάλη, η οποία θα υποστηρίξει την λάθος πλευρά..Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Ισμήνη: «Τον άντρα μου βρήκες;»

Η σχέση του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης περνάει μια μεγάλη κρίση. Ήδη τα προβλήματα έχουν αρχίσει και το ζευγάρι έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά. Ο Κωνσταντίνος αποφασίζει να μιλήσει στην Αλκμήνη, η οποία γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση του ζευγαριού.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος: Θανάσιμος Κίνδυνος Για Αλίκη Και Δημήτρη – Η Ομολογία Και Το Σχέδιο

Ο ίδιος της ζητά να πείσει την Ισμήνη να επιστρέψει στην αγκαλιά του, να μη διαλύσει τον γάμο τους. Η Αλκμήνη δέχεται και οι δυο τους συνεργάζονται με σκοπό την επανένωση του ζεύγους, αγνοώντας τις συνέπειες..

Ισμήνη Κωνσταντίνος γη ελιάς
Η Αλκμήνη κάνει τα δικά της και φέρνει σε δύσκολη θέση τον Κωνσταντίνο. Θεωρεί πως ο μοναδικός τρόπος για να πείσει την πρώην του να επιστρέψει, είναι η ζήλια. Έτσι, η Αλκμήνη ξεκινά να φλερτάρει απροκάλυπτα τον Κωνσταντίνο, γεγονός που θα ταράξει την Ισμήνη, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Θα σκοτώναμε ουσιαστικά ένα αναπτυγμένο μωρό…»

Ο Κωνσταντίνος της ζητά να μη συνεχιστεί αυτό το σχέδιο, όμως η Αλκμήνη δεν ακούει λέξη. Η κόρη του Λυκούργου γίνεται έξαλλη και ξεσπά εναντίον της. Την κατάσταση χειροτερεύει η Μυρτάλη, η οποία υποστηρίζει ανοιχτά την Αλκμήνη για την επιλογή της.Η Γη της Ελιάς – Έξαλλη η Ισμήνη: «Τον άντρα μου βρήκες;»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *