Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος απατά την Ιουλία με άλλη γυναίκα

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος απατά την Ιουλία με άλλη γυναίκαΚι όμως, ο Κουράκος και η Ιουλία είναι ξανά μαζί στην γη της ελιάς, παρόλο που εκείνος σκέφτεται έντονα άλλη γυναίκα. Η Ευτυχία κατάφερε να του κλέψει την καρδιά, όσο κι αν δε το έδειχνε στην αρχή.Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος απατά την Ιουλία με άλλη γυναίκα

Ενώ και οι δυο πλευρές ήταν αισιόδοξες πως το ειδύλλιο αυτό θα φουντώσει, ο Γιώργης στο τέλος έκανε την ανατροπή κι επέστρεψε στην αγκαλιά της συζύγου του. Η Ιουλία υπέκυψε στις πιέσεις του αδελφού της, όσο κι αν μέσα της ήταν αποφασισμένη να λήξει αυτόν τον γάμο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη με δάκρυα στα μάτια ευχαριστεί τον Κωνσταντίνο

Οι δυο τους ξεκινούν τις κοινές εμφανίσεις και ανακοινώνουν σε όλη τη Μάνη πως θα είναι ξανά μαζί. Τα νέα φτάνουν στην Ευτυχία, η οποία καταρρέει στο άκουσμα αυτής της είδησης. Γρήγορα αποφασίζει να ξεγράψει τον Γιώργη και να συνεχίσει τη ζωή της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος απατά την Ιουλία με άλλη γυναίκα

Η ανατροπή δε θα αργήσει να έρθει. Η Ιουλία θα συνεχίσει να βλέπει τον Στάθη και ο Στάθης και ο Κουράκος θα συνεχίσει να τρέφει συναισθήματα για άλλη γυναίκα, στην γη της ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ο Λάκης Λαζόπουλος ως δικηγόρος θα φέρει την απόλυτη ανατροπή

Έτσι, παρόλο που το ζευγάρι θα ανακοινώσει και πάλι πως είναι μαζί, οι δυο τους θα ξεπορτίζουν, ζώντας τον απόλυτο έρωτα με άλλους συντρόφους. Ο Κουράκος θα πολιορκήσει ξανά την Ευτυχία, με αποτέλεσμα εκείνη να γίνεται το τρίτο πρόσωπο.Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος απατά την Ιουλία με άλλη γυναίκα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *