Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης βρίσκει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας

Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης βρίσκει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας

Τίποτα δε μένει για πάντα κρυφό. Ο Αποστόλης έρχεται αντιμέτωπος με μία τεράστια αποκάλυψη στην γη της ελιάς, με την Άννα να βρίσκεται σε πανικό. Ο χαρακτήρας αυτός θα πέσει πάνω στην κρυψώνα της αδελφής του, βλέποντας με τα μάτια του πολλά χαρτονομίσματα!

    Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης βρίσκει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας

Αξίζει να σημειωθεί πως η Άννα απέσπασε τεράστια χρηματικά ποσά από τον Δημήτρη, με στόχο να τον εκδικηθεί. Μάλιστα, έτρεξε για άλλη μια φορά δίπλα του, απειλώντας τον πως εάν δε της δώσει κι άλλο μερίδιο χρημάτων, θα τα τινάξει όλα στον αέρα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Έγκυος η Λενιώ - Σε πελάγη ευτυχίας ο Λάμπρος

Ο Δημήτρης, αντιλαμβανόμενος πως δε μπορεί να τα βάζει άλλο μαζί της, της δίνει κι άλλα χρήματα. Μετά από αυτό, η Άννα, αποφασισμένη να τον κάνει να υποφέρει, του καίει το αυτοκίνητο. Ο Δημήτρης συνεχίζει να τιμωρείται, με την εμμονή της Άννας να πληρώνεται σύντομα από άλλο πρόσωπο.

Έξαλλος ο Αποστόλης

Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει ανάμεσα στα δύο αδέλφια. Ο Αποστόλης αναρωτιέται που βρήκε τόσα χρήματα η Άννα, με το μυαλό του να τρέχει ασταμάτητα, στην γη της ελιάς. Τρέμει στην ιδέα πως κάπου έχει μπλέξει…

Η Άννα δεν περιμένει την εξέλιξη αυτή. Επιστρέφει στο σπίτι, βλέποντας τον αδελφό της να κρατάει μία στοίβα από χαρτονομίσματα. Το μυστικό της έχει βγει στο φως, με την ίδια να παγώνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Χάιδω: «Το αίμα πληρώνεται με αίμα Βαφέα»

Ο Αποστόλης απαιτεί να μάθει! Στριμώχνει την μικρή του αδελφή, η οποία παλεύει να τον αποφύγει. Μάταια, όμως. Η Άννα λυγίζει και του αποκαλύπτει πως εκβίασε τον Δημήτρη, με στόχο να τον εκδικηθεί για το κακό που της έκανε.

Κρύος ιδρώτας τον λούζει. Δεν είναι αυτή η αδελφή του, αλλά κάποια άλλη. Γεμάτος ντροπή, δε μπορεί να την κοιτάξει στα μάτια. Το μίσος έχει κυριεύσει την καλή ψυχή της Άννας… Η ρήξη μεταξύ τους είναι τεράστια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *