Η Γη της Ελιάς: κακά μαντάτα για Ευτυχία που «μένει στον άσο»!

Η Γη της Ελιάς: κακά μαντάτα για Ευτυχία που «μένει στον άσο»!Η Γη της Ελιάς spoiler: Σύντομα τα νέα φτάνουν στην Ευτυχία και ο κόσμος της καταρρέει. Αν και ο Κουράκος φλερτάρει και γλυκοκοιτάει την Ευτυχία, θέση στην καρδιά του συνεχίζει να έχει η Βρεττάκου. Το ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό εξαιτίας της σκληρής αυταρχικής στάσης του Γιώργη απέναντι στην Αθηνά.Η Γη της Ελιάς: κακά μαντάτα για Ευτυχία που «μένει στον άσο»!

Η Γη της Ελιάς: το ζευγάρι κάνει την ανατροπή και ανακοινώνει πως είναι και πάλι μαζί
Η Ιουλία μη μπορώντας να διαχειριστεί τον χωρισμό τους, μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Μένει στο σπίτι του Ιάκωβου, όπου εκεί δέχεται συχνές-πυκνες επισκέψεις από τον Στάθη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός : H μεγάλη ανακάλυψη της Καλλιόπης και το ψέμα του Άγγελου!

Κι ενώ όλοι έχουμε πιστεύει πως ο χωρισμός του Γιώργη και της Ιουλίας είναι οριστικός, το ζευγάρι κάνει την ανατροπή και ανακοινώνει πως είναι και πάλι μαζί!

Ο Κουράκος είναι εκείνος που θα ζητήσει από την Ιουλία μια δεύτερη ευκαιρία. Της ζητάει να επιστρέψει στο σπίτι και να το πιάσουν απ’ την αρχή…

Η Ιουλία, πεπεισμένη και τρομαγμένη από το Ισίδωρο φοβάται πως το ειδύλλιο με τον Στάθη θα έχει ολέθριες συνέπειες κι έτσι λέει το ναι! Επιστέφει στο σπίτι τους αποφασισμένη για να σώσει τον γάμο της.

Σύντομα τα νέα φτάνουν στην Ευτυχία και ο κόσμος της καταρρέει. Εκείνη είχε πιστέψει πως είχε μια ευκαιρία με τον Γιώργη, όμως η απόφαση του έδειξε το αντίθετο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας φυγάς: Μια άγρια δολοφονία κάνει πρόσφυγες τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα

Στα επεισόδια της εβδομάδας: Η Ισμήνη προτείνει στον Φίλιππο και στη Βασιλική να γίνουν οι νονοί της κόρης της. Η Μυρτάλη περιμένει τον Χρήστο στο σπίτι της αλλά αυτός της το ακυρώνει τελευταία στιγμή γιατί έχει δουλειά στην ταβέρνα. Η Αντιγόνη ομολογεί στις φίλες της πως ζηλεύει την Μαρίνα για την σχέση της με την Αγγελική.Η Γη της Ελιάς: κακά μαντάτα για Ευτυχία που «μένει στον άσο»!

Ο Δημοσθένης με την Ασπασία και τον Στάθη πηγαίνουν στα μπουζούκια. Στο μαγαζί μπαίνουν και η Αρετή με τον Θανάση και την τελευταία στιγμή η Ασπασία αποτρέπει την άβολη συνάντηση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *