Σασμός: Ο Μανόλης διαλύει τους αρραβώνες της αδελφής του

Ο Μανόλης και η Θοδώρα θα έρθουν για ακόμη μια φορά αντιμέτωποι, στη σειρά Σασμός. Αυτή τη φορά, όμως, δε θα φταίνε αυτοί, αλλά οι γονείς τους.. Η Θοδώρα και ο Λευτέρης ετοιμάζονται για τους αρραβώνες τους και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η μέρα αυτή είναι κρίσιμη και πολύ σημαντική. Ο Λευτέρης θα παρουσιαστεί ως Γιώργος, θα μιλήσει για τη ζωή και το παρελθόν του και θα αρραβωνιαστεί τη Θεοδώρα, μπροστά σε όλη την οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Πόλεμος χωρίς τέλος στα νέα επεισόδια

Βέβαια, τα πράγματα δε θα εξελιχθούν και τόσο ευγενικά και φιλικά. Ο Μανόλης θα εμφανιστεί στο τραπέζι αγκαλιά με την Τζένη και ο Παντελής θα γίνει έξαλλος! Ο Μανόλης θα φωνάξει μπροστά σε όλους πως η Τζένη είναι η νέα του κοπέλα, αγνοώντας τις συνέπειες.

Ο Παντελής θα αρχίσει να φωνάζει, το ίδιο και η Άννα. Η Τζένη είναι η πρώην του κολλητού του φίλου και αυτό που κάνει είναι ποταπό κι άνανδρο! Η Θοδώρα και ο Λευτέρης προσπαθούν να τους καθησυχάσουν, αλλά είναι μάταιο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τα επεισόδια από τις 25/9 έως 28/9/2023

Μέσα στις φωνές, ο Παντελής φωνάζει στον Μανόλη πως διέλυσε τον αρραβώνα της Θοδώρας, όμως εκείνη δε δίνει καμία σημασία στον πατέρα τους, στη σειρά Σασμός. Η βραδιά αυτή προβλέπεται εκρηκτική.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *