Άγρια Γη 11-12: η Όλγα θορυβείται νιώθοντας απειλή!

Άγρια Γη 11-12: η Όλγα θορυβείται νιώθοντας απειλή!
Άγρια Γη – Η σχέση του Στέφανου και της Ελπίδας περνάει μεγάλη κρίση. Εκείνη του ζητάει να χωρίσουν, αλλά ο Κωστής, μετά από χειριστικές κινήσεις του Στέφανου, ζητάει επίμονα από την Ελπίδα να μη χωρίσουν με τον μπαμπά του…

Άγρια Γη – 3/10 Επεισόδιο 11
Επεισόδιο 11
Η σχέση του Στέφανου και της Ελπίδας περνάει μεγάλη κρίση. Εκείνη του ζητάει να χωρίσουν, αλλά ο Κωστής, μετά από χειριστικές κινήσεις του Στέφανου, ζητάει επίμονα από την Ελπίδα να μη χωρίσουν με τον μπαμπά του, φέρνοντάς την σε δύσκολη θέση. Η Ρένα ανακαλύπτει ότι ο Λουκάς την απατάει και σοκάρεται.

Ο Στέφανος συγκρούεται για άλλη μια φορά με τον πατέρα του, τον Θωμά, ενώ ο Άρης προκειμένου να μάθει στοιχεία για τον χαμένο αδερφό του, κάνει μια παρανομία. Ο Μιχάλης μπαίνει στη διαδικασία να κάνει κι αυτός κάτι παράνομο, προκειμένου να μη βρει μπελά ο Άρης. Εν τω μεταξύ, η Όλγα και η Ελπίδα λαμβάνουν με ανώνυμη αλληλογραφία κάποια παράξενα κομμάτια από ένα παζλ, προκαλώντας την ανησυχία της Όλγας, που ζητάει από τον Γιώργο να βρει ποιος τα στέλνει.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι Spoiler: Ο Θοδωρής αγνοείται και όλοι τον ψάχνουν

Ο Στέφανος, πιστεύοντας ότι κάτι τρέχει μεταξύ της Ελπίδας και του Άρη, επιτίθεται στον Άρη, ενώ μια πληροφορία που δίνει ο Μιχάλης στον Άρη για τον μικρό αδερφό του, αναπτερώνει τις ελπίδες του.

 

Άγρια Γη – 4/10 Επεισόδιο 12
Επεισόδιο 12
Ο Άρης, με τη βοήθεια του θετού του πατέρα Μιχάλη, προσπαθεί να βρει τι απέγινε ο μικρός του αδελφός Λεωνίδας, που όταν απήγαγαν τον ίδιο, εκείνος ήταν μόλις δύο ετών. Η Ελπίδα μοιράζεται τα προβλήματά της με την αδελφική της φίλη Ρένα που και εκείνη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο της με τον Λουκά.

Διαβάστε Επίσης  H Μάγισσα: Γερακίνα και Κυπριανή γίνονται μια γροθιά

Ο Στέφανος ζητάει από την Όλγα να διώξει από το κτήμα τον Άρη, βλέποντάς τον σαν απειλή για τον γάμο του. Ο Κωστής αρνείται να κάνει φυσιοθεραπείες, αντιδρώντας σε έναν πιθανό χωρισμό των γονιών του, πράγμα που φέρνει την Ελπίδα σε απόγνωση. Ο Άρης στέλνει ανώνυμα, σταδιακά κομμάτια παζλ, από παλιές φωτογραφίες… σε Ελπίδα και Όλγα.

Η Ελπίδα θεωρεί πως κάποιος κάνει κακόγουστες φάρσες, ενώ η Όλγα θορυβείται νιώθοντας την απειλή. Ο πατέρας του Στέφανου, Θωμάς, παρακαλεί τον Αλέξη, να βοηθήσει ως δικηγόρος έναν φίλο του, σε μια αγοραπωλησία. Ο Χρήστος στις φυλακές, ζητάει να επικοινωνήσει με την Όλγα.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *