Σασμός: Τέλος ο Νικηφόρος από την σειρά;

 

Σασμός: Τέλος ο Νικηφόρος από την σειρά;

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε αν ο Νικηφόρος θα φύγει από την σειρά.

 

Οι τηλεθεατές ανυπομονούν για την μεγάλη πρεμιέρα του Γ’ και τελευταίου κύκλου της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός.

 

Μετά την πολύ δύσκoλη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο Μαθιός στη σειρά Σασμός ώστε οι γιατροί να του σώσουν τη ζωή, τώρα αναρρώνει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Σε άλλο δωμάτιο του ίδιου νοσοκομείου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου η Βασιλική, που δέχεται την επίσκεψη του γιου της. Ο Νικηφόρος τής λέει ότι μετάνιωσε όχι που πυροβόλησε τον Μαθιό, αλλά που δεν είχε τα κότσια να τον αποτελειώσει. Η Βασιλική τού ζητά να τον συγχωρέσει, ώστε με κάποιον τρόπο να προχωρήσουν τη ζωή τους.Σασμός: Τέλος ο Νικηφόρος από την σειρά;

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 78 , 79 , 80 , 81, 82

Το μάτι του Νικηφόρου θολώνει. Είναι έξαλλος και δεν το κρύβει σύμφωνα με το Τηλέραμα. Τρομοκρατημένη, η μητέρα του αποφασίζει να του αποκαλύψει το μεγάλο της μυστικό: ότι ο Μαθιός είναι ο πραγματικός του πατέρας, κάτι που και η ίδια έμαθε πριν από λίγο καιρό…

Μόλις το ακούει ο Νικηφόρος, τα πράγματα βγαίνουν εκτός ελέγχου. Αντί το νέο να τον καλμάρει κάπως ή να τον κάνει να σκεφτεί ψύχραιμα, εκείνος κατηγορεί και τους δύο για συνωμοσία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ισίδωρος: «Θα σε δεχτώ, εάν μου κάνεις εγγόνι»

Μάλιστα γυρίζει και της λέει ότι προτιμά να παραδοθεί για την απόπειρα δολοφονίας του Μαθιού και να πάει φυλακή παρά να τον αποδεχτεί για πατέρα του! Μάλιστα σύμφωνα με τα τελευταία spoilers ο Νικηφόρος φαίνεται ότι θα πάρει την απόφαση να φύγει από την Κρήτη για ένα χρονικό διάστημα.

Βέβαια αυτό δεν θα είναι κάτι εύκολο με τον Αντώνη να ψάχνει εξονυχιστικά να βρει τον ένοχο για τον σοβαρό τραυματισμό του Μαθιού. Όμως ο Νικηφόρος θέλει να μείνει μόνος του και να σκεφτεί αφού όλη του η ζωή ήρθε τούμπα.

Οι εξελίξεις στις οθόνες μας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *