Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 21-22: ποιoς εκβιάζει τον διοικητή της αστυνομίας;

  • Post category:ΕΛΛΑΔΑ

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 21-22: ποιoς εκβιάζει τον διοικητή της αστυνομίας;Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, επόμενα επεισόδια 21-22: Η ανακαίνιση στο σπίτι του Βαγγέλα ολοκληρώνεται με επιτυχία και τα ξαδερφάκια το γιορτάζουν, την ώρα που στο δάσος κόσμος και κοσμάκης ψάχνει το μισό αβγό που έθαψε η Σύλβια… Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις περιλήψεις των επεισοδίων 21 και 22 που θα προβληθούν Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Οκτωβρίου…Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 21-22: ποιός εκβιάζει τον διοικητή της αστυνομίας;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Δευτέρα 3/10/22 Επεισόδιο 21

Επεισόδιο 21: Η ανακαίνιση στο σπίτι του Βαγγέλα ολοκληρώνεται με επιτυχία και τα ξαδερφάκια το γιορτάζουν, την ώρα που στο δάσος κόσμος και κοσμάκης ψάχνει το μισό αβγό που έθαψε η Σύλβια. Από τη μια, ο Σώτος με τον Πετράν και από την άλλη ο Ηλίας με τον Θύμιο σκάβουν με πάθος, αλλά η τύχη δεν είναι με το μέρος τους και η Σύλβια δεν έχει καμιά διάθεση να τους βοηθήσει.

Διαβάστε Επίσης  Εύβοια: Τα πρώτα λόγια του 27χρονου μετά τη διάσωσή του

Ο Κανέλλος, πάλι, έχει φτάσει στα όριά του και αποφασίζει να αψηφήσει τη Μάρμω που τον απειλεί με κατάρα βαριά, και να συλλάβει τη Σύλβια και τη Βαλέρια ως κλεπταποδόχους. Η Ζαφείρω (Ζώγια Σεβαστιανού), όμως, έχει άλλα σχέδια και εκβιάζει τον διοικητή της αστυνομίας να της κάνει πλάτες για να κλέψει το αβγό… Σε ποιου τα χέρια θα καταλήξει, τελικά, αυτός ο θησαυρός;

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο Τρίτη 4/10/22 Επεισόδιο 22

Επεισόδιο 22: Ο Κανέλλος, με τη βοήθεια του Παναγή, κρατάει τη Σύλβια και τη Βαλέρια στο Τμήμα και προσπαθεί να τις πείσει να του δώσουν η καθεμιά το μισό αβγό που έχει στην κατοχή της. Ο Χαραλάμπης νιώθει περήφανος στην τοποθεσία Πλάτανος για τις ηθικές αξίες του γιου του, οι υπόλοιποι Πλατανιώτες, πάλι, νιώθουν εξαιρετικά θυμωμένοι, και επιστρατεύουν τη Χρύσα, σε μια ύστατη προσπάθεια να πείσουν τον Κανέλλο να μην παραδώσει το αβγό στις αρχές, αλλά να το αξιοποιήσει για το καλό του χωριού.

Διαβάστε Επίσης  Κίναρος: Εκοψαν το επίδομα στη μοναδική κάτοικο

Ο παπάς με την Τούλα καταλήγουν στο συμπέρασμα πως ο Σώτος και ο Πετράν είναι ύποπτοι για κλοπή, το ίδιο και η Κατερίνα, που παρακολουθεί το κινητό του Πετράν. Την ίδια ώρα, μια αστυνομικός, η Λουκία (Ναντίν Ξηντάρα), έρχεται για να παραλάβει το αβγό και η αστυνομική αρχή του τόπου τη βλέπει και χάνει και τα αβγά και τα πασχάλια!

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση