Σασμός επόμενα επεισόδια: Ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό η καπετάνισσα!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό η καπετάνισσα!Σασμός: Η Καλλιόπη Σταματάκη βρίσκεται στην φυλακή μετά την ομολογία της. Οι μέρες που ξημερώνουν για εκείνη θα είναι μαύρες. Τα χτυπήματα έρχονται το ένα μετά το άλλο…Τα βάσανα της Καλλιόπης δεν τελειώνουν μετά την φυλάκιση της.

Σασμός: Η καπετάνισσα θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της

Έπειτα από ένα τρακάρισμα του γιου της, Αστέρη, θα μάθει πως έγινε δότης νεφρού στην Αργυρώ Βρουλάκη, προκειμένου να της σώσει την ζωή.

Η καπετάνισσα θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια της με το μαντάτο που θα της πουν. Η ίδια θεωρεί παράλογη την απόφαση του Αστέρη, και βασανίζεται ψάχνοντας τρόπο να “μαζέψει” τους γιους της. Είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τους προστατέψει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς εξελίξεις: Στο πλευρό της Ιουλίας ο αστυνόμος Κουράκος – γιατί όμως;

Την ίδια στιγμή τα πρόσωπα του παρελθόντος κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε και κυκλοφορεί στην περιοχή και η δίψα του για εκδίκηση είναι μεγάλη.

Όμως δεν είναι μόνο ο Παύλος που σπέρνει τον τρόμο στους Σταματάκηδες.

Η τύχη δεν χαμόγελα ούτε λεπτό στην Καλλιόπη. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός η Καλλιόπη θα βρεθεί στον εισαγγελέα. Η μοίρα της βρίσκεται στα χέρια μια παλιάς γνώριμης. Ένα πρόσωπο που θα κρίνει αν είναι ενοχή ή όχι.

Στα επόμενα επεισόδια Σασμός: Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι ελεύθερος, την ώρα που η Καλλιόπη αρνείται να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο της δολοφονίας του Άγγελου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Αστέρη να καταρρέει ενώ οδηγά

Η Στέλλα μεταφέρει τον Αστέρη στο νοσοκομείο, και εκεί θα ανακαλύψει κάτι που θα τη συνταράξει. Η γιαγιά ετοιμάζει την υποδοχή του Παύλου στο σπίτι, ενώ η Μαρίνα και η Αργυρώ ανησυχούν ότι η γιαγιά τα έχει χαμένα.

Ο παπα-Μιχάλης προσπαθεί ανάστατος να αποτρέψει τον Παύλο από το να αποκαλυφθεί, αλλά πλέον τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους. Οι αναμνήσεις που ξυπνούν στο μυαλό του, τον οδηγούν στο να εμφανιστεί από τη χώρα των νεκρών, και να επισκεφτεί το σπίτι των Σταματάκηδων, ανακοινώνοντας ότι η ώρα της εκδίκησης έχει φτάσει…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *