Σασμός: Η Βασιλική δεν θα προλάβει να πει την αλήθεια στον Νικηφόρο

 

Σασμός: Η Βασιλική δεν θα προλάβει να πει την αλήθεια στον Νικηφόρο

Σασμός: Η Βασιλική δεν θα προλάβει να πει την αλήθεια στον Νικηφόρο

 

Λίγα επεισόδια έμειναν για το μεγάλο φινάλε του Β΄ κύκλου της δραματικής σειράς «Σασμός» που για ακόμα μία χρονιά κατάφερε να είναι στην πρώτη θέση της prime time.

Η δεύτερη σεζόν ξεκίνησε από εκεί που είχε ρίξει αυλαία πέρσι, όχι μόνο από ανατροπές, δράση και καταιγιστικές εξελίξεις, αλλά κυρίως από νούμερα, καθώς αναμφίβολα η σειρά είναι στην κορυφή, γεγονός που οδήγησε τον ALPHA στην απόφαση να ζητήσει και τρίτο κύκλο.

Έτσι, για την τρίτη σεζόν, που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο, θα μας δώσουν μια μικρή γεύση τα τελευταία επεισόδια με το τι θα ακολουθήσει. Μέχρι τότε, σε πολλές από τις ιστορίες που μας απασχόλησαν την φετινή χρονιά θα έχει μπει τέλος, κάποιες θα μείνουν ανοιχτές και κάποιες άλλες έρχονται προετοιμάζοντας μας για τον τρίτο κύκλο, ο οποίος αναμένεται διαφορετικός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Κωνσταντίνος και Αθηνά σε πόλεμο

Φυσικά αυτό δεν επιβεβαιώνει τα spoiler που κυκλοφόρησαν μέσα στην σεζόν ότι από Σεπτέμβρη θα ταξιδέψουμε στο παρελθόν, για να δούμε την ιστορία της Άνω Ποριάς πριν ξεκινήσει η βεντέτα ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες.

Αν και κάποια στιγμή συζητήθηκε αυτή η σκέψη, σύντομα την βάλανε στην άκρη και οι σεναριογράφοι επέστρεψαν στην επιτυχημένη συνταγή και στο τώρα. Οι βασικοί ήρωες, δηλαδή αυτοί που ήταν από την αρχή στην ιστορία, θα συνεχίσουν κι έτσι τα πληκτρολόγια δεν σταματούν να γράφουν.

 

Τι θα δούμε όμως στα τελευταία επεισόδια αυτής της σεζόν; Πως θα ρίξει αυλαία ο «Σασμός» και πως θα επιστρέψει στις οθόνες μας
έπειτα από δύο μήνες;

Όπως ήδη σας έχουμε κάνει γνωστό, έτσι όπως έριξε αυλαία την πρώτη σεζόν, έτσι πρόκειται να συμβεί και φέτος: με έναν γάμο. Πέρσι ήταν ο γάμος της Βασιλικής και του Μαθιού που σταμάτησε από τον πυροβολισμό του Παύλου Βρουλάκη.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: Βόμβα, ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο!

Φέτος, αυτοί που παντρεύονται είναι η Αργυρώ με τον Αστέρη, όμως όπως όλα δείχνουν και αυτό το ζευγάρι δεν θα τα καταφέρει. Η κατάρα που στοιχειώνει την Καλλιόπη, θα γίνει εν μέρει πραγματικότητα και το κακό θα συμβεί λίγο πριν ο Αστέρης και η Αργυρώ φτάσουν στην εκκλησία για να ανταλλάξουν αιώνιους όρκους αγάπης και πίστης και παράλληλα φέρουν τον πολυπόθητο σασμό στις οικογένειες τους.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *