Σμύρνη μου Αγαπημένη: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο σήμερα 29/9

Σμύρνη μου Αγαπημένη: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο σήμερα 29/9Το δεύτερο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Σμύρνη μου Αγαπημένη» έρχεται απόψε (29/9) στις 22:00 στον ΑΝΤ1 για να καθηλώσει και πάλι το τηλεοπτικό κοινό. Σμύρνη μου Αγαπημένη: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο σήμερα 29/9

Η «Σμύρνη μου Αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, η μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου και συγκίνησε το κοινό, προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1 σε μία μίνι σειρά 4 επεισοδίων με πλούσιο αποκλειστικό υλικό και ανέκδοτες σκηνές από την κινηματογραφική ταινία.

Διαβάστε Επίσης  Γη της ελιάς: απόπειρα αυτοκτονίας για Άννα, πυροβολούν Φίλιππο και Χάιδω

Η ιστορία συνεχίζεται κι η τραγωδία ξεκινά. Ζωές αλλάζουν για πάντα. Καταστροφές, τραγωδίες, απώλειες, χαμένες πατρίδες, οικογένειες και έρωτες. Τα γεγονότα που σημάδεψαν τη νεότερη Ιστορία της Ελλάδας παίρνουν ξανά σάρκα και οστά και βλέπουμε τις ιστορίες ανθρώπων που αναγκάστηκαν να αφήσουν πίσω τους τα πάντα με τον πιο σκληρό τρόπο.Σμύρνη μου Αγαπημένη: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο σήμερα 29/9

Ο πόλεμος κι ο κατατρεγμός ξεκινά. Οι άνθρωποι τρέχουν να σωθούν και ο κόσμος παλεύει να μείνει ζωντανός. Η «Σμύρνη μου Αγαπημένη» επιστρέφει ξανά στους δέκτες μας με το δεύτερο επεισόδιο απόψε (29/9) στις 22:00 στον ΑΝΤ1 για να συγκλονίσει το κοινό.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης καταρρέει – Ηγουμένη και Κασσιανή συγκρούονται

Αγαπημένοι ηθοποιοί επιστρέφουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και βλέπουμε την άλλοτε Σμύρνη να ζωντανεύει ξανά μπροστά μας!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *