Η Γη της Ελιάς: Η Άννα υπερασπίζεται την Αθηνά στην δίκη

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα υπερασπίζεται την Αθηνά στην δίκηΗ πολύκροτη δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται απόψε στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, με την Άννα να καταθέτει και να στηρίζει με τα όσα λέει την αθωότητα της. Η Αθηνά της έχει σταθεί σαν μάνα, στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η νεαρή κοπέλα.Η Γη της Ελιάς: Η Άννα υπερασπίζεται την Αθηνά στην δίκη

Τι θα δούμε απόψε 29/9 στην Γη της Ελιάς;

Η αποκάλυψη ότι η Ασπασία έβαλε «χέρι» στο χρηματοκιβώτιο του Δημοσθένη, προκαλεί την οργή του. Την προσβάλλει και μετά τη διώχνει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η Αρετή σοκάρεται από την είδηση του γάμου του Στέφανου με την Ελένη στην Ισπανία. Ο Αλέξης καταφέρνει να κλείσει ραντεβού με τη Μυρτάλη, αλλά την τελευταία στιγμή εκείνη του το ακυρώνει για να συναντηθεί με τον Χρήστο, με αποτέλεσμα εκείνος να τρελαθεί από ζήλια και θυμό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τον απειλούν για να την χωρίσει

Η δίκη της Αθηνάς συνεχίζεται με τους μάρτυρες υπεράσπισης, με την Άννα να καταθέτει απόψε στην σειρά Η Γη της Ελιάς, υπέρ της. Η βαλλιστική εξέταση του όπλου του Ιπποκράτη ίσως αλλάξει την πορεία της υπόθεσης, αλλά ο Λυκούργος φαίνεται να μην υπολογίζει ιδιαίτερα σε αυτή. Η Ιουλία καλεί τον Στάθη για καφέ και ο Κουράκος τον βλέπει να μπαίνει στο σπίτι της.

 

Η Γη της Ελιάς: Η Άννα υπερασπίζεται την Αθηνά στην δίκη

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μία ανέμελη απόδραση γίνεται εφιάλτης για Αστέρη και Αργυρώ

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *