Η Παραλία: O ρόλος του Γράντου και τα ένοχα μυστικά του

 

Η Παραλία: O ρόλος του Γράντου και τα ένοχα μυστικά του

 

Η Παραλία: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε τον ρόλο του Γράντου και τα ένοχα μυστικά του.Η Παραλία: O ρόλος του Γράντου και τα ένοχα μυστικά του

Ένα πρόσωπο όμως που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, και αυτό είναι ο Γιάγκος. Ένα πρόσωπο αρκετά αμφιλεγόμενο και μπλεγμένο στα σκοτάδια του νησιού.

Ο Γράντος είναι μια προσωπικότητα που συνεχώς μεταβάλλεται και κρύβει όλα όσα φοβάται. Ένας άντρας που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο χωριό, με έναν πηγαίο θυμό που δεν ξέρει πώς να χειριστεί που πηγάζει από το γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς να γνωρίζει τους πραγματικούς του γονείς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Μια νέα συμφιλίωση έρχεται

Μεγάλωσε με την οικογένεια του παπά-Νικόλα και είναι χρόνια παντρεμένος με την κόρη του, την Κερασία. Στην πραγματικότητα, όμως, σκέφτεται κρυφά, ακόμα, την Υπατία, τον εφηβικό του έρωτα.

«Ο Γράντος, λοιπόν, που θα γνωρίσουμε στα Μάταλα της Κρήτης. Ένας ήρωας αμφιλεγόμενος, ένας ήρωας γεμάτος αδιέξοδα, χωρίς παρελθόν, χωρίς να γνωρίζει από ποιους έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο.Η Παραλία: O ρόλος του Γράντου και τα ένοχα μυστικά του

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική σε παράνοια θέλει να αυτοκτονήσει

 

Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 6 , 7 , 8 , 9 , 10

 

Του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία στην συμπεριφορά του. Είναι ένας φωτεινός και ένας σκοτεινός ήρωας. Θα ταξιδέψουμε μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους ήρωες, στον υπέροχο κόσμο των Ματάλων την δεκαετία του ’60», αναφέρει ο Νικόλας Παπαγιάννης για τον ρόλο του.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *