Η Γη της Ελιάς 13: Μεγάλη κόντρα Αντιγόνης-Μαρίνας!


Στο 13ο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς θα δούμε πως η Αγγελική εκφράζει την αγάπη της στον Μάνο και σταδιακά δείχνει ότι νιώθει μέλος της οικογένειας. Οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς 1/10 επεισόδιο 13
Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε πως: Ο Κωνσταντίνος πολιορκεί την Ισμήνη, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να γυρίσει κοντά του. Η Αλκμήνη δέχεται να συγκατοικήσει με τη Ράινα κι έτσι εκείνη μετακομίζει στο σπίτι της. Η Αρετή έχει αρχίσει να γλυκαίνεται από τη μελλοντική της συνεργασία με τον Θανάση και σχέση της μαζί του, όμως εκείνος έχει κρυφή ατζέντα και παράλληλα πλευρίζει και την Αναστασία.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη Spoiler: Η Φιλιώ πεθαίνει

Η Μαργαρίτα, η οποία ενημερώνεται γι’ αυτή την εξέλιξη, τη συμβουλεύει να προσέχει. Ο Κωνσταντίνος παραξενεύεται από την εμμονή του Δημοσθένη να καταθέσει υπέρ της Αθηνάς και σύντομα καταλαβαίνει πως λειτουργεί βάσει κάποιου σχεδίου.

 

Επεισόδιο 13: Η Ράινα αρχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο χωριό και συστήνεται στον Στάθη και την Αρετή. Η Αντιγόνη εκμυστηρεύεται στην Ισμήνη ότι ζηλεύει τη Μαρίνα και τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τη μικρή Αγγελική.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Η Καλλιόπη τρελαίνεται: «Άτιμη, θα σε σκοτώσω!»

Την ίδια ώρα, η Αγγελική εκφράζει την αγάπη της στον Μάνο και σταδιακά δείχνει ότι νιώθει μέλος της οικογένειας. Οι καταθέσεις της Μαργαρίτας και της Μαρίας συγκινούν το ακροατήριο αλλά και την ίδια την Αθηνά.

Η Άννα και ο Λεωνίδας καταφέρνουν να απομονωθούν στο σπίτι της Ευτυχίας, αλλά η βραδιά δεν θα κυλήσει όπως σχεδίαζαν. Την ίδια απογοήτευση νιώθει και η Μυρτάλη, η οποία συνεχίζει να αισθάνεται παραμελημένη από τον Χρήστο…Η Γη της Ελιάς 13: Μεγάλη κόντρα Αντιγόνης-Μαρίνας!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *