Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ειρήνη ξεφτιλίζεται σε όλη τη Μάνη

Δύσκολες ώρες έρχονται για την Ειρήνη Καπερνάρου, στην γη της ελιάς. Ο θάνατος του Κίμωνα την έχει κάνει να χάσει το μυαλό της. Η Ασπασία έχει γίνει σκιά του εαυτού της, την ίδια στιγμή που ο Δημοσθένης είναι απών σαν πατέρας.

Η Ειρήνη αισθάνεται μόνη κι αβοήθητη. Η μοναδική της παρηγοριά είναι η Βασιλική, από την οποία ζητά συγγνώμη κάθε μέρα. Θέλει όσο τίποτα να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους και να δεθούν ξανά, όπως παλιά.

Η Βασιλική δυσκολεύεται να την δεχτεί στην αγκαλιά της. Η αποκάλυψη του Φίλιππου πως είναι αδελφός της Ειρήνης, την έκανε να απομακρυνθεί τελείως. Αν αυτό έρθει στο φως, όλα θα τελειώσουν.

Η Ειρήνη Καπερνάρου έχει χάσει τον εαυτό της και ο Πότης την κάνει να αισθανθεί χειρότερα, στην γη της ελιάς. Ο καφετζής μαθαίνει πως η νεαρή δεν είναι στο Πανεπιστήμιο (όπως λένε οι γονείς της), αλλά πηγαίνει ακόμη στο λύκειο!

Ο κουτσομπόλης Πότης διαδίδει παντού στη Μάνη τα ψέματα της οικογένειας, κάνοντας την Ειρήνη να αισθάνεται απαίσια! Όλοι μαθαίνουν το ψέμα για τις σπουδές της, με αποτέλεσμα η νεαρή ηρωίδα να κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό της.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ειρήνη ξεφτιλίζεται σε όλη τη Μάνη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *