Σασμός: Η Αργυρώ σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα

Σασμός: Η Αργυρώ σε σκληρή αντιπαράθεση με τη ΣτέλλαΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Αργυρώ σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα

Ο Σασμός, αν και μας τα χάλασε αυτή την εβδομάδα με τις αλλαγές της προβολής των επεισοδίων, συνεχίζεται με δράση που κόβει την ανάσα αφού όσο η δολοφονία του Άγγελου όσο και η επιστροφή του άσωτου Παύλου Βρουλάκη, προμηνύουν ανατροπές στη σειρά του ALPHA.

Στα προηγούμενα επεισόδια η Στέλλα καταλαβαίνει ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή και τον πείθει να πάνε στο νοσοκομείο. Εκεί, όμως, την περιμένει μια συγκλονιστική αποκάλυψη!

Ο Αστέρης έχει μόνο ένα νεφρό κι αυτό, υποψιάζεται, έχει κάποια σχέση με το χειρουργείο που έκανε πριν από καιρό η Αργυρώ. Η μόνη που μπορεί να ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει είναι η Βασιλική και αυτήν προσεγγίζει η Στέλλα για να μάθει περισσότερα.

Διαβάστε Επίσης  Μαυρo Ρόδο: Mίλα μου πες μου ότι δεν είναι όνειρο-Είσαι ζωντανός!

Η Βασιλική στο μεταξύ βρίσκει την Αργυρώ και προσπαθεί να την πείσει για την αθωότητα του Μαθιού. Ο Νικηφόρος ανησυχεί για την εξαφάνιση του Μανόλη, αλλά όταν μαθαίνει πως η Άννα κατέθεσε εναντίον της Καλλιόπης, έρχεται σε σύγκρουση με τον κολλητό του.

Στο επόμενο επεισόδιο της σειράς ο Μαθιός καλείται να αντιμετωπίσει τον Παύλο ενώ οι απειλές που ξεστομίζουν και οι δύο άντρες, προμηνύουν νέο κύκλο αίματος. Η Αργυρώ στο μεταξύ έρχεται σε σκληρή αντιπαράθεση με τη Στέλλα για την υπεράσπιση της Καλλιόπης.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Το μέλλον της Αλεξάνδρας στον Β’ Κύκλο

Η Αιμιλία και τα όσα λέει στον Αντώνη τον οδηγούν σε προβληματισμός και μάλιστα φτάνει στο σημείο ακόμα και να ζητήσει βοήθεια από την Καλλιόπη, προκειμένου να συλλάβει τον πραγματικό δολοφόνο του Άγγελου.

Η κατάσταση μεταξύ Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων είναι πολύ δύσκολη. Κι αυτός είναι και ο λόγος που ο παπα – Μιχάλης ζητά από τον Παύλο να μην εκδικηθεί τον φόνο του Άγγελου.

Από την άλλη η Μαρίνα προβληματίζεται για το πώς θα παρουσιάσει στον Παύλο τη σχέση της με τον Αντώνη, την ίδια στιγμή που η Βασιλική αγωνιά για τυχόν αντίποινα των Βρουλάκηδων στην οικογένειά της.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *