Η Γη της Ελιάς: H Ιουλία τα διαλύει όλα

Η Γη της Ελιάς: H Ιουλία τα διαλύει όλα

Ο Στάθης από την πλευρά του τηρεί την υπόσχεση που έδωσε την Ιουλία και φεύγει για την Θεσσαλονίκη με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να πείσει την Αριάδνη να τον ακούσει. Την εντοπίζει και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να της αποκαλύψει ποιος είναι.

Όμως η κοπέλα αρνείται να του μιλήσει. Ο Στάθης δεν το βάζει κάτω, κάνει μία τελευταία προσπάθεια κι αυτή τη φορά ο πάγος σπάει και η Αριάδνη δέχεται να ακούσει τις εξηγήσεις που δίνει ο πατέρας της για όσα έγιναν στο παρελθόν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος πιάνει στα πράσα Αριάδνη – Παρασκευά

Της λέει για την σχέση που είχε με την Ιουλία και για όσα συνέβησαν στο μαιευτήριο καταλήγοντας στην παράνομη υιοθεσία που την κράτησε μακριά τους όλα αυτά τα χρόνια και εκείνη μαλακώνει αρκετά αν και παραμένει αμετάπειστη ως προς τη μάνα της.

Θεωρεί πως η Ιουλία ήξερε τα πάντα αλλά την παράτησε από επιλογή και αρνείται να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί της. Στη συνέχεια του ζητάει να κάνουν τεστ DNA ώστε να είναι σίγουροι και αρχίζει να του εκμυστηρεύεται κάποια πράγματα για τη ζωή της και τους θετούς γονείς της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η ανιψιά σου έχει στα σπλάχνα της το παιδί του γιού μου

Την ίδια στιγμή πίσω στην Αρεόπολη η Χάιδω προσπαθεί να μάθει που βρίσκεται ο Στάθης και πιέζει το Λυκούργο να της πει, όμως εκείνος κρατάει το στόμα του κλειστό.

Η Χρυσούλα βρίσκει στο σπίτι του ένα σημείωμα με το όνομά και το τηλέφωνο της Αριάδνης, το δίνεις στην Αρετή κι αυτή θεωρώντας ότι πρόκειται για κάποια γυναίκα στη ζωή του την παίρνει και την βρίζει. Ωστόσο ο Στάθης καταφέρνει να έρθει περισσότερο κοντά της μέχρι που η Ιουλία εμφανίζεται στην Θεσσαλονίκη και όλα διαλύονται.Η Γη της Ελιάς: H Ιουλία τα διαλύει όλα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *