Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του ΦίλιππουΗ Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε τον αισχρό εκβιασμό της Βασιλικής και του Φίλιππου

Στη Γη της Ελιάς, η Κατερίνα πείθει τη Χάιδω για τη σοβαρή ασθένεια που αντιμετωπίζει και ότι πρέπει να μαζέψει ένα τεράστιο ποσό, ώστε να πάει στην Ιαπωνία για θεραπεία.

Οι προθέσεις της βέβαια δεν είναι καλές και αυτό που την ενδιαφέρει είναι να κλέψει όσα πιο πολλά μπορεί, χωρίς δισταγμούς και συναισθηματισμούς, που θα τη φτάσουν στα άκρα.Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

Όλοι στην Αρεόπολη ξέρουν για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που έχει η Κατερίνα και γι’ αυτό έχει φροντίσει η Χάιδω, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έχει επιστρατεύσει τους πάντες για να βοηθήσουν την κοπέλα.

Ανάμεσα σ’ αυτούς και η Ασπασία, που πιάνει τον καχύποπτο Δημοσθένη και του λέει: «Έλα Δημοσθένη μου, τι ψυχή έχουν λίγα χρήματα να σωθεί το κορίτσι; Ψυχικό θα κάνεις, σε παρακαλώ», τον παρακαλεί και τελικά τον πείθει να δωρίσει 5.000€ για τη θεραπεία της Κατερίνας.

Στο μεταξύ εκείνη συνεχίζει τον άσωτο βίο και σε μια νυχτερινή της έξοδο γνωρίζει τον Άρη. Τον πλησιάζει, κάνουν παρέα όλο το βράδυ, πίνουν και καταλήγει και κάνει έρωτα μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παντρεύεται τον Φίλιππο

Ωστόσο, χωρίς ίχνος ντροπής, η Κατερίνα συνεχίζει να παριστάνει το «θύμα» στην οικογένεια Στεφανέα και να κλαίγεται για το πόσο άτυχη είναι και πως κινδυνεύει να πεθάνει αν δεν πάει στην Ιαπωνία:

«Δεν έχω κανέναν άλλον. Μόνο εσείς είστε η τελευταία μου ελπίδα», τους λέει. Κι ενώ η Χάιδω, η Βασιλική και Φίλιππος τη λυπούνται και παράλληλα της δίνουν κουράγιο, αυτή συνεχίζει τις καταχρήσεις και τα ναρκωτικά.

Την ίδια στιγμή όμως η Χάιδω συνεχίζει τον αγώνα για την Κατερίνα, ενώ ο Λυκούργος, πιο υποψιασμένος, της εφιστά την προσοχή: «Κοίτα, Χάιδω, καλά κάνεις και θέλεις να βοηθήσεις, αλλά κράτα και μια πισινή, ποτέ δεν ξέρεις», υποστηρίζει με νόημα.

Λίγο αργότερα ο Άρης πετυχαίνει την Κατερίνα στο καφενείο και της μιλά, εκείνη όμως προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει και στον Άρη αρχίζει κάτι να μην του αρέσει.

Στο μεταξύ η Κατερίνα δεν βάζει φρένο πουθενά και παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της: «Έλα, καλά πάει εδώ, αλλά εμείς βιαζόμαστε και θέλουμε γερή μπάζα. Θα απάγουμε το μωρό της Βασιλικής και θα ζητήσουμε λύτρα.

 

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη ονειρεύεται ξανά τον Αλέξη ερωτικά

Άσε με να το σκεφτώ πώς θα γίνει και θα σε ειδοποιήσω», του λέει. Την ίδια στιγμή η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνουν ο Ισίδωρος και ο Μάνος.

Όμως όλο και περισσότεροι πολίτες καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μια καλοστημένη παγίδα. Ο Άρης, ο οποίος είχε αυτή την εμπειρία μαζί της, είναι ο μόνος που έχει υποψίες, ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Στο μεταξύ η Κατερίνα προχωράει με το σχέδιό της και διατάζει να απάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος, σύμφωνα με το περιοδικό tv24, αλλά και οι υποψίες που αρχίζουν να έχουν κάποιοι γι’ αυτήν. Θα προλάβει να αρπάξει το μωρό και να φύγει ή θα την προλάβουν;Η Γη της Ελιάς: Αισχρός Εκβιασμός της Βασιλικής και του Φίλιππου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση