Σάκης Αρναούτογλου: Ερχονται δυνατές καταιγίδες αλλά και πολύ ζέστη – υγρασία

Σάκης Αρναούτογλου: Ερχονται δυνατές καταιγίδες αλλά και πολύ ζέστη - υγρασίαΕνα χαμηλό βαρομετρικό από την Ιταλία η αιτία των καταιγίδων. Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου. Σάκης Αρναούτογλου: Ερχονται δυνατές καταιγίδες αλλά και πολύ ζέστη – υγρασία

Σάκης Αρναούτογλου: Ερχονται δυνατές καταιγίδες αλλά και πολύ ζέστη – υγρασία
Ενα χαμηλό βαρομετρικό από την Ιταλία η αιτία των καταιγίδων. Αναλυτικά ο καιρός από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Σάκης Αρναούτογλου: Ερχονται δυνατές καταιγίδες αλλά και πολύ ζέστη – υγρασία

Έντονες καταιγίδες στα ΒΔ της χώρας αναμένονται την Τρίτη. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου ο καιρός χαλάει σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας και όχι παντού.

Ειδικότερα από το πρωί της Τρίτης στα ΒΔ της χώρας θα έχουμε δυνατές βροχές και καταιγίδες ενώ στην βόρεια υπόλοιπη χώρα θα έχουμε διάσπαρτες μπόρες. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε συννεφιές και ανοίγματα με ηλιοφάνεια.

Από το μεσημέρι και μετά στα δυτικά η αστάθεια θα παραμείνει, αλλά η τάση είναι τα φαινόμενα να εξασθενούν. Μπόρες θα έχουμε και στην δυτική Πελοπόννησο, στην Στερεά και την Εύβοια. Τοπικά ισχυρές καταιγίδες θα έχουμε και κατά μήκος των βόρειων συνόρων της χώρας μας.

Διαβάστε Επίσης  Στα δικαστήρια η Ρούλα Πισπιρίγκου -Κατέβηκε με κουκουλα στο χέρι

Το βράδυ της Τρίτης διάσπαρτες μπόρες θα έχουμε από το βόρειο Ιόνιο έως και την δυτική Πελοπόννησο, αλλά και στα νησιά του ΒΑ Αιγαίου. Οι άνεμοι θα είναι νοτιάδες και η θερμοκρασία τις θερμές ώρες στα 29 στα κεντρικά ηπειρωτικά. Στα δυτικά στους 24 και στο Αιγαίο στους 26 βαθμούς.

Στην Αττική αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια αλλά βαθμιαία θα πυκνώσουν τα σύννεφα. Ίσως το βράδυ έχουμε κάποιες τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε συννεφιά από το πρωί και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και βόρεια τμήματα της περιφέρειας. Η θερμοκρασία από 18 έως 26 βαθμούς.

Διαβάστε Επίσης  Αυτός είναι ο 35χρονος που εξαπατούσε ηλικιωμένους στην Παιανία

Την Τετάρτη βροχές θα έχουμε στα δυτικά και το κεντρικό και βόρειο Ιόνιο. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στους 31 στα ηπειρωτικά και στους 25 στα δυτικά.

Την Πέμπτη θα έχουμε επίσης ζέστη και υγρασία και τοπικές βροχές ξανά στα δυτικά. Η θερμοκρασία στους 31 βαθμούς στα κεντρικά και στα δυτικά στους 24. Στους 32 στη βόρεια Κρήτη.

Την Παρασκευή από τα ΝΔ προς τα ΝΑ θα έχουμε σύννεφα και μπόρες μόνο στις πολύ δυτικές περιοχές. Η θερμοκρασία στους 32 στα ηπειρωτικά, στους 30 στο Ιόνιο και στους 34 στην Κρήτη.

Το Σάββατο ίδια εικόνα με τις βροχές να εντοπίζονται σε βόρειο Ιόνιο και Ήπειρο. Η θερμοκρασία στους 33 στα κεντρικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη στους 35. Στο Ιόνιο στους 31.Σάκης Αρναούτογλου: Ερχονται δυνατές καταιγίδες αλλά και πολύ ζέστη – υγρασία

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *