ΣτΟργή: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της σειράς του ΣΚΑΪ

ΣτΟργή: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της σειράς του ΣΚΑΪΗ νέα σειρά του ΣΚΑΪ, «ΣτΟργή», κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 21.00.

Στη σειρά «στΟργή» πρωταγωνιστεί η Μαρία Ναυπλιώτου που υποδύεται τη Μαργαρίτα Καλογεροπούλου, τη Γιατρό, όπως την αποκαλούν όλοι.

Η Μαργαρίτα Καλογεροπούλου είναι Ψυχίατρος – Ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας – ερευνήτρια και πηγή έμπνευσης για τους συνεργάτες της. Η Γιατρός διδάσκει τους ασθενείς της πώς να διαχειριστούν τα τραύματα του παρελθόντος, ώστε να σπάσουν την αλυσίδα της βίας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Η Μυρτάλη ρισκάρει: «Εσύ τον πάτησες με το αμάξι;»

Στοργή

Ιστορίες γνώριμες, άνθρωποι που πονούν, αναμνήσεις που ξυπνούν και ζητούν να τις αντιμετωπίσεις κατάματα. Ιστορίες ποτισμένες με οργή που αναζητούν στΟργή.

Μία γυναίκα που αποπειράται να αφαιρέσει την ίδια της τη ζωή, μία οικονομολόγος που μαθαίνει πως όλη της η ζωή είναι ένα ψέμα, μία γυναίκα καριέρας που κρύβει κάτω από τα μαύρα της γυαλιά τα μελανιασμένα της μάτια, ένας δυνατός άντρας που πιστεύει πως ήρθε η ώρα του θανάτου, ένα κορίτσι που παγιδεύεται στο χρόνο, μία νεαρή μητέρα που επιτίθεται σ’ έναν άγνωστο και ένα ζευγάρι που διαλύεται εξαιτίας του θυμού.ΣτΟργή: Τι θα δούμε σήμερα στην πρεμιέρα της σειράς του ΣΚΑΪ

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Στα Μαχαίρια Για Μια Γυναίκα Κωνσταντής Και Δούκας

Δείτε το trailer της σειράς του ΣΚΑΪ!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *