Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Στο Νοσοκομείο Ο Ισίδωρος Μετά Ανακοπή Καρδιάς

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Στο Νοσοκομείο Ο Ισίδωρος Μετά Ανακοπή ΚαρδιάςΗ Γη της Ελιάς spoiler:Ένα φρικτό γεγονός θα φέρει τρόμο και θλίψη στους Βρεττάκους. Ο Ισίδωρος παθαίνει ανακοπή καρδιάς και όλοι πηγαίνουν μαζί του στο νοσοκομείο, στην γη της ελιάς. Η Αντιγόνη βρίσκεται στο σημείο αυτό και διχάζεται για το εάν πρέπει να τον βοηθήσει ή όχι.

  • Η Γη της Ελιάς spoiler: Στο νοσοκομείο ο Ισίδωρος μετά ανακοπή καρδιάς

Ο Ισίδωρος αρνείται να τη δεχτεί στην οικογένειά του. Αυτό εξοργίζει τη νεαρή ηρωίδα, η οποία φτάνει την κατάσταση στα άκρα! Βγαίνει σε όλη τη Μάνη και φωνάζει πως ο Ισίδωρος είναι ο πατέρας της και πως την εγκατέλειψε, μαζί με τη μητέρα της!

Διαβάστε Επίσης  Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ: Ανοίγει η επιστολή που άφησε ο Ιπποκράτης για τη Μυρτάλη και τα πράγματα περιπλέκονται

Αυτό δημιουργεί τεράστια σύγχυση στον πρωταγωνιστή. Όλοι συζητούν για το παρελθόν του, με τα κουτσομπολιά να διαλύουν την οικογένεια των Βρεττάκων. Η καρδιά του γίνεται όλο και πιο αδύναμη μπροστά στα γεγονότα αυτά.

Ο Ισίδωρος βρίσκεται στο μαγαζί του Πότη και ξεσπάει στην Αντιγόνη. Την κατηγορεί για τις φήμες που διαδίδει και της επιβάλλει να σταματήσει. Η Αντιγόνη του απαντάει αναλόγως, θέλοντας να του δείξει πως αδιαφορεί για όλα όσα της λέει.

Ένας έντονος πόνος στο στήθος, τον γονατίζει. Ο Ισίδωρος λιποθυμά μέσα στο μαγαζί και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο, στην γη της ελιάς. Η Αντιγόνη βρίσκεται δίπλα του, δίνοντας της πρώτες βοήθειες.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι συνδέει την Ειρήνη και την Θεοδώρα;

Όλοι τρέχουν στο πλευρό του. Ο Ισίδωρος συνέρχεται, είναι, όμως, άσχημα. Οι γιατροί συνιστούν να μη συγχίζεται από εδώ και στο εξής. Η είδηση πως τον έσωσε η κόρη του, τού προκαλεί μεγάλη αμηχανία και προβληματισμό.

Θα φτιάξουν οι σχέσεις μεταξύ τους; Η Αντιγόνη επιμένει στο να διεκδικεί μερίδιο από την περιουσία των Βρεττάκων, με την υγεία του Ισίδωρου να επιβαρύνεται. Πότε θα έρθει η στιγμή της ανακωχής;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *