Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Μαργέτα κλείνει το στόμα του Στρατή με λεφτά

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Μαργέτα κλείνει το στόμα του Στρατή με λεφτάΗ Μαργέτα και ο Στρατής ενώνουν τις δυνάμεις τους και δείχνουν το σκληρό τους πρόσωπο, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Μόλις ανακαλύπτουν πως η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος είναι ζευγάρι, βάζουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους. Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Μαργέτα κλείνει το στόμα του Στρατή με λεφτά

Στόχος της Μαργέτας είναι να μάθει τι κρύβουν αυτοί οι δύο άνθρωποι και γιατί ζουν σαν κυνηγημένοι. Έτσι, δίνει χρήματα στον Στρατή, με σκοπό να πάει στην Αθήνα και να ρωτήσει για την ταυτότητα του Μάρκου.

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς: Η είσοδος Γκλέτσου, το ειδύλλιο με Αθηνά και η γνωριμία με…

Μόλις εκείνος επιστρέφει στη Μεσσηνία με καυτά νέα, ο εφιάλτης της Αλεξάνδρας και του Μάρκου ξεκινά! Ο Μάρκος οδηγείται στη φυλακή και η Αλεξάνδρα αναγκάζεται να παντρευτεί τον Ιάσονα.

Ο πόνος της είναι τεράστιος. Η πρωταγωνίστρια της σειράς αναγκάζεται να ζήσει σε ένα σπίτι που δε θέλει. Η Μαργέτα την κάνει νύφη της και της χαρίζει όλο τον κόσμο.. Η Αλεξάνδρα, από φτωχή κοπέλα που δεν είχε στον ήλιο μοίρα, γίνεται η αρχόντισσα του κάμπου.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω έγκυος – Πώς αντιδρά ο Κωνσταντής;

Η Γεωργία εξοργίζεται. Ξεσπάει έντονα στον Στρατή και του ζητάει να κάνουν κάτι, για να την ρίξουν από τον “θρόνο” της. Ο Στρατής, όμως, σιωπά, διότι η Μαργέτα έχει φροντίσει να του κλείσει μια και καλή το στόμα, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Τα χρήματα που του δίνει είναι αρκετά. Βέβαια, ως αντάλλαγμα, ζητά να κρατήσει το στόμα του κλειστό.Έρωτας Φυγάς Spoiler

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *