Τρία Μίλια: Δολοφόνουν εν ψυχρώ τον Βασίλη!

Τρία Μίλια: Δολοφόνουν εν ψυχρώ τον Βασίλη!Τρία Μίλια: Ο Βασίλης περιμένει την Άννα να επιστρέφει στο δωμάτιο, αλλά μία μυστηριώδης επίσκεψη είναι αρκετή για νααλλάξουν τα δεδομένα. Και αυτό γιατί τον δολοφονούν εν ψυχρώ. Παράλληλα, η Ελένη ανακαλύπτει ότι είναιέγκυος στο παιδί του Μιχάλη, αλλά δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί…Τρία Μίλια: Δολοφόνουν εν ψυχρώ τον Βασίλη!

Η Φωτεινή αναγκάζεται να πει στον Γεράσιμο όλπ την αλήθεια για τον Βασίλη, με εκείνον να ταράζεται ιδιαίτερα και να θυμώνει που δεν του είχε μιλήσει νωρίτερα.Έτσι, αποφασίζει να ενημερώσει σχετικά τον Στέφανο και να τον αποτρέψει να συνεργαστεί με τον άντρα. Πέρα από αυτή την επίσκεψη, όμως, ο τελευταίος δέχεται μία ακόμη.
Αυτή του Tίμου. Ο τελευταίος, νιώθει ότι απειλείται από τον Βασίλη και γι’αυτό αποκαλύπτει στον Στέφανο τις πραγματικές του προθέσεις. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Βασίλης περιμένειτηνΆννα, μέχρι που δέχεται μία μυστηριώδη επίσκεψη από έναν άγνωστο άντρα.

Πριν προλάβει, όμως, να αντιδράσει βρίσκεται νεκρός. Λίγη ώρα μετά, η Άννα επιστρέφει στο δωμάτιο καιτον βρίσκει αιμόφυρτο στο πάτωμα.Έντρομη, καλεί τη Φωτεινή, π οποία όταν φτάνει επιβεβαιώνει τον θάνατό του. Στη συνέχεια, ενημερώνουν τον Λευτέρη για το άγριο έγκλημα, ο οποίος τις προειδοποιεί ότι θα θεωρηθούν ύποπτες. Στο μαγαζίτου Χάρη τώρα, επικρατεί γιορτινή ατμόσφαιρα. Έχουν μαζευτεί όλοι εκεί, με αφορμή την πρώτη επίσημη έξοδο του Ευθύμη και της Λίζας, ενώ η Ελένη ταλαιπωρείται από αναγούλες και εμετούς. Έτσι, κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγαίνει θετικό. Ωστόσο, δεν θέλει να μοιραστεί το νέο με κανέναν μέχρι να αποφασίσει αν θα το πει στην Μιχάλη.

Η Κλειώ ανακαλύπτει την εγκυμοσύνη της Ελένης

Ο Λευτέρης ζητάει από τον Τίμο να του παραχωρήσει το δημαρχείο για να καλέσει και
να συγκεντρώσει εκεί όσους σχετίζονταν με τον Βασίλη. Όπως και γίνεται. Ο Λευτέρης ανακοινώνει στον Τίμο, στον Γεράσιμο, στον Στέφανο, στη Φωτεινή και στην Άννα πως θεωρούνται ύποπτοι για τονφόνο του άντρα, με τον πρώτο να αντιδράει έντονα.Όμως ο Λευτέρης επιμένει ότι ο δολοφόνος είναι ένας από αυτούς. Συγχρόνως, η Δέσποινα επισκέπτεται τον Νικόλα, προκειμένου να τον ρωτήσει για τις δραστηριότητες του Ίϊμου. Εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποφύγει την απάντηση, αλλά τελικά υποχωρεί και μοιράζεται μαζί της μία σημαντική πληροφορία. Αργότερα, η Κάτια και ο Μιχάλης επιστρέφουν στο νησί και πληροφορούνται για τον φόνο του Βασίλη αλλά και για τα πρόσωπα που έχουν μπει στο κάδρο του αστυνόμου ως βασικοί ύποπτοι.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Άσχημα μαντάτα για την υγεία του Στέφανου

 

Γρήγορα, ο Μιχάλης κατηγορεί τον Στέφανο για την περιπέτεια στην οποία εμπλέκονται τα αγαπημένα του πρόσωπα και δεν αργούν να τσακωθούν. Τότε ο Γεράσιμος, σε έντονο ύφος, ζητάει από τους γιους του να σταματήσουν να μαλώνουν μεταξύ τους και να αρχίσουν να συνεργάζονται. Ύστερα από αυτό, ο Μιχάλης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στέφανο τη μυστική συμμαχία που έχουν σχηματίσει ο ίδιος μαζί με τον Ευθύμη, τη Φωτεινή και τον Λευτέρη. Ακόμη, του αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα της Λίζας και εκείνος νιώθει προδομένος από τη νεαρή κοπέλα αλλά και από τον Ευθύμη, που του έκρυβε την αλήθεια. Ο Τίμος ανησυχεί έντονα για την επίπτωση της υπόθεσης της δολοφονίας στη φήμη του ως δημάρχου. Επισκέπτεται, λοιπόν, τον Γεράσιμο και του ζητάει να συμμαχήσει μαζί του. Παράλληλα, η Κλειώ ανακαλύπτει εντελώς τυχαία το τεστ εγκυμοσύνης που έκανε η Ελένη και καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει. Έτσι, αποφασίζει να το εκμυστηρευτεί στη Φωτεινή.

Πυροβολούν τον Μιχάλη

Ο Γεράσιμος βλέπει στο κινητό της Κάτιας ένα περίεργο μήνυμα από τον Νικόλα και προβληματίζεται έντονα. Τότε αποφασίζει να τον συναντήσει και να του ζητήσει εξηγήσεις. Κι ενώ ο Νικόλας προσπαθεί να δικαιολογήσει το μήνυμα, λαμβάνει ένα επείγον μήνυμα από τη Δέσποινα. Τρέχει στο φαρμακείο και εκεί μαθαίνει για ένα μέιλ που ενοχοποιεί τον Τίμο. Ταυτόχρονα, ο Μιχάλης δέχεται στο ιατρείο του μία ιδιαίτερα επικίνδυνη επίσκεψη καθώς ένας άντρας τον πυροβολέι. Λίγα λεπτά μετά η Φωτεινή τον βρίσκει αιμόφυρτο και του δίνει τις πρώτες βοήθειες. Για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώνεται ο Στέφανος, ο οποίος τρέχει αμέσως στην κλινική.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί

Τρία Μίλια: Δολοφόνουν εν ψυχρώ τον Βασίλη!

Από την άλλη, η Ελένη συναντιέται τυχαία με την Κάτια και εκείνη της ζητάει να
ξεχάσει τον χωρισμό της από τον Μιχάλη και να τον αφήσει να ηρεμήσει. Λίγη ώρα μετά, η πρώτη εκμυστηρεύεται την εγκυμοσύνη της στη Λίζα και εκείνη την πιέζει να αποκαλύψει στον Μιχάλη ότι περιμένειτο παιδί του. Η Ελένη, όμως, δεν είναι σίγουρη για το αν πρέπει να το κάνει. Αργότερα, ο Γεράσιμος επισκέπτεται την κλινική και συνειδητοποιεί ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. 0 ίδιος προσπαθεί να μάθει την αλήθεια για τον τραυματισμό του Μιχάλη και, όταν ανακαλύπτει ότι πυροβολήθηκε, αντιδράει άσχημα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Τίμος έρχεται για πρώτη φορά αντιμέτωπος με τον πραγματικό κίνδυνο. Ο μπράβος του Βασίλη τού ξεκαθαρίζει ότι, παρά τον θάνατο του Βασίλη, πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία που είχε κάνει μαζί του. Εν τω μεταξύ, ο Νικόλας ενημερώνει τον Λάμπη για το μέιλ που έλαβε η Δέσποινα και προσπαθούν να καταλάβουν αν είναι αλήθεια τα όσα αναφέρονται για την ανάμειξη του Τίμου στην απαγωγή του Στέφανου. Από την άλλη, ο Ευθύμης αναφέρει στη Λίζα ότι ο Μιχάλης πυροβολήθηκε και προσπαθεί να καταλάβει από την αντίδρασή της αν εκείνη γνώριζε κάτι, ενώ η Κλειώ αποφασίζει να ενημερώσει τη Δέσποινα για την εγκυμοσύνη της αδελφής της!Τρία Μίλια: Δολοφόνουν εν ψυχρώ τον Βασίλη!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *