Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

Σασμός: Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμοΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε πως Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο.

Στον Σασμό, η Βασιλική, ενώ είχε αποφασίσει με μισή καρδιά να χωρίσει με τον Μαθιό γιατί θεωρούσε ότι παρασύρει τον Νικηφόρο στο μίσος και την εκδίκηση, συνειδητοποιεί ότι αυτό που της υπαγορεύει η καρδιά της είναι πιο δυνατό από αυτά που λέει η λογική της. Έτσι αποφασίζει να κάνει πίσω!

Ο Μαθιός και η Βασιλική, μετά την κρίση στη σχέση τους που τους έφτασε στο χείλος του χωρισμού, δεν αντέχουν ο ένας μακριά από τον άλλον και έρχονται και πάλι κοντά.

Ωστόσο η Βασιλική δεν δέχεται να είναι μαζί με τον Μαθιό και να προχωρήσουν, αν πρώτα δεν πάρει συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον γιο της:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Άννα ανακοινώνει πως είναι έγκυος

«Αν θες να είμαστε οικογένεια και να προχωρήσουμε με τον Μαθιό, ξεχνάς τα όπλα και τις απειλές, αλλιώς τέρμα, ως εδώ, δεν έχω σκοπό να σε χάσω κι εσένα», ξεκαθαρίζει στον Νικηφόρο. Ο Νικηφόρος συμφωνεί και της λέει: «Εντάξει μάνα, έχεις τον λόγο μου».

Την ίδια στιγμή όμως δεν τηρεί τη δέσμευσή του και συναντάει τον Παύλο, καθώς μια τρομακτική υποψία παίρνει σάρκα και οστά στο μυαλό του: «Αυτός σκότωσε τον πατέρα μου. Είμαι σίγουρος», μονολογεί.

Βασιλική και Μαθιός σε κλειστό γάμο

Την ίδια ώρα τα νέα για τη δολοφονία του Κώστα φτάνουν στο χωριό και ο Αστέρης συγκλονισμένος αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μια ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια β κύκλος : 21-22-23-24

«Τέρμα, δεν θέλω να γίνει τίποτα, ο καθένας να τραβήξει τον δρόμο του, δεν μπορώ να ζω με τον φόβο πια», λέει βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος. Ο Μαθιός ωστόσο δεν αφήνει τη Βασιλική να καταρρεύσει.

Την καθησυχάζει και της λέει ότι θα μιλήσει στον Νικηφόρο και όλα θα αλλάξουν όταν οι δυο τους θα παντρευτούν και θα είναι όλοι μαζί σαν μια οικογένεια. Η Βασιλική δέχεται και μαζί αρχίζουν να οργανώνουν τον γάμο: «Μαθιό, δεν θέλω πάλι νυφικά, γιορτές και φασαρία.

Ο γάμος μας θα είναι απλός. Εμείς και κοντινοί μας άνθρωποι», του τονίζει κι εκείνος συμφωνεί. Λίγο αργότερα όμως ο Μαθιός βρίσκει τον Παύλο και τον απειλεί με όπλο:

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *