Παγιδευμένοι: Αίμα και DNA του Κοσμά στα αντικείμενα της κόρης του

Οι έρευνες συνεχίζονται… Η Άννα κάνει τα πάντα για να μάθει ποιος σκότωσε την αδελφή της, ποιος την έκανε να υποφέρει τόσο, πριν κλείσει τα μάτια της και αποχαιρετήσει τον κόσμο… Ο Κοσμάς αρνείται να συνεργαστεί για την εύρεση του δολοφόνου της Μυρτούς, στη σειρά Παγιδευμένοι. Το ίδιο και η μητέρα των κοριτσιών.Παγιδευμένοι: Αίμα και DNA του Κοσμά στα αντικείμενα της κόρης του

Κι όμως, όσοι αρνούνται να συνεργαστούν, κάτι κρύβουν. Οι αρχές εισβάλλουν στο σπίτι της οικογένειας, κάνοντας φύλο και φτερό τα πράγματά τους. Αναζητούν στοιχεία που θα οδηγήσουν στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτούς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Συγχωροχάρτι δεν θα του δώσω ούτε νεκρή»

Τα πράγματά της μεταφέρονται για εξετάσεις. Τότε, παρατηρείται πως έχει χυθεί αίμα, το οποίο έχει σκουπιστεί. Πάνω σε ορισμένα αντικείμενα του δωματίου της υπάρχει αίμα της νεκρής και αποτυπώματα του… Κοσμά!

Έτσι, αποδεικνύεται πως ο Κοσμάς γνώριζε περισσότερα για την κόρη του την Μυρτώ, απ’ όσα γνώριζε η Άννα. Μετά την πίεση των αρχών, ομολογεί πως έμαθε για την παράνομη σχέση της κόρης του και ξέσπασε.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης ξαναχτυπά – Τρόμος για Μαργαρίτα

Την χτύπησε πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα εκείνη να αιμορραγεί. Της επέβαλε να μη ξανά βγει από το σπίτι, για αυτό κι εκείνη είχε οργανώσει το δήθεν κόλπο πως θα κοιμηθεί στην κολλητή της φίλη… Για να γλιτώσει από την οργή του πατέρα της.

Ποιος ήταν το αγόρι της και γιατί η νεαρή Μυρτώ κινδύνευσε τόσο από τον Κοσμά, στη σειρά Παγιδευμένοι; Όλοι μπλέκονται σε ένα περίεργο έγκλημα..Παγιδευμένοι: Αίμα και DNA του Κοσμά στα αντικείμενα της κόρης του

πηγή

Αφήστε μια απάντηση