Έρωτας Φυγάς: Η Νότα δηλητηριάζει την Ευγενία

 

Έρωτας Φυγάς: Η Νότα δηλητηριάζει την Ευγενία

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Νότα δηλητηριάζει την Ευγενία

 

Η Νότα δηλητηριάζει για ακόμη μια φορά την ψυχή της ανιψιάς της και ενώ η Ευγενία, είναι έτοιμη να δώσει στον Μάρκο το διαζύγιο το μετανιώνει και αρχίζει τους εκβιασμούς, προκειμένου να μην του το κάνει εύκολο.

Η αίτηση διαζυγίου της Αλεξάνδρας φτάνει στα χέρια της και με μία υπογραφή θα είναι πλέον ελεύθερη. Σύμφωνα με το TV24, όλα όσα έχει ονειρευτεί για εκείνη και τον Μάρκο μπορεί να γίνουν πια πραγματικότητα.

Άλλωστε έφτασαν εδώ, με πολύ κόπο και τους αξίζει λίγη ευτυχία. Ο Ιάσωνας τελικά δείχνει να εννοεί κάθε του λέξη όσο κι αν η κοπέλα πίστευε ότι τελευταία στιγμή θα το μετάνιωνε.

“Επιτέλους μαζί. Για πάντα μαζί” μονολογεί με δάκρυα στα μάτια.

Αν και από την άλλη δεν μπορεί να ξεχάσει ότι στο Κιάρι είχε και καλές στιγμές. Την ίδια στιγμή η Νότα, εισβάλει στο γραφείο του Παράσχου. “Αν νομίζετε ότι θα πετάξετε τόσο εύκολα στο δρόμο την ανιψιά μου και μένα να το ξεχάσετε εσύ και ο Μάρκος.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: 70, 71, 72

Λοιπόν, επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δεν θα δώσει το διαζύγιο αν δεν εξασφαλίσετε εκείνη, το παιδί και φυσικά εμένα” του λέει. Ο Στέφανος έξαλλος την πετάει έξω.

Η Αλεξάνδρα με την αίτηση διαζυγίου που έλαβε από τον Ιάσωνα βρίσκεται μονάχα μία υπογραφή μακριά από την εκπλήρωση των ονείρων της.

Η Ευγενία με τη σειρά της υπόσχεται στον Μάρκο ότι θα κάνει το ίδιο. “Δεν θα σου σταθώ εμπόδιο. Έχω καταλάβει πολύ καλά πως αυτός ο έρωτας δεν μπορεί να νικηθεί ούτε να σβήσει. Εγώ σ’ αγάπησα όσο τίποτε άλλο στον κόσμο αλλά εσύ πάντα είχες μάτια μόνο για την Αλεξάνδρα.

Το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά ο Στεφανάκος και να είμαστε κοντά στο παιδί. Υπόσχομαι, ότι θα υπογράψω το διαζύγιο” του αναφέρει. Όμως η θεία της η Νότα, δεν έχει την ίδια γνώμη.

“Είσαι ηλίθια που θα τα αφήσεις όλα σε αυτήν και σένα τί θα σου μείνει; Θέλουν να σε ξεφορτωθούν κι εσύ είσαι έτοιμη να τους αδειάσεις τη γωνιά. Δε θα τους το κάνουμε τόσο εύκολο. Πρέπει να πληρώσουν για όλα όσα έκαναν” της λέει βάζοντας της λόγια.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Όλγα και Αποστόλης Βασιλείου, ένα ζευγάρι που θα συζητηθεί

“Θεία, θέλω να ξεμπερδεύω με όλα αυτά, να ηρεμήσω. Θα κοιτάξω τη ζωή μου” είναι τα λόγια της Ευγενίας αλλά η Νότα, που έχει δείξει ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τον φόνο για να πάρει αυτό που θέλει, δεν είναι διατεθειμένη να σταματήσει πουθενά.

Γι’ αυτό και θα προσπαθήσει για ακόμη μια φορά να χειραγωγήσει την ανιψιά της, φυσικά για δικό της όφελος, αφού το μόνο που βάζεις πάνω απ’ όλα είναι ο εαυτός της και το κέρδος. Από την άλλη η Ευγενία έχοντας αρχίσει να έχει αισθήματα για τον Φάνη κάνει δεύτερες σκέψεις.

Έχει κουραστεί από αυτή την κατάσταση που της έβγαλε τον χειρότερο της εαυτό και την έφτασε στα πιο βαθιά της σκοτάδια. Όμως τελικά η Νότα, θα την γεμίσει μίσος για μία ευτυχία που ήταν δική της και η Αλεξάνδρα της την έκλεψε.

Έτσι, θα την στρέψει κατά του Μάρκου κι ενώ του υποσχέθηκε να του δώσει το διαζύγιο ο Μάρκος θα περάσει μαρτυρικά μέχρι να καταφέρει να το πάρει υπογεγραμμένο στα χέρια του.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *