Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης διατάζει τη Βικτώρια να κάνει φόνο

Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης διατάζει τη Βικτώρια να κάνει φόνοΟι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές στη συνέχεια της νέας δραματικής σειράς του ALPHA. Ο Αποστόλης διατάζει τη Βικτώρια να διαπράξει φόνο στον «Παράδεισο των Κυριών» και η κατάσταση δε θα αργήσει να βγει εκτός ελέγχου.Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης διατάζει τη Βικτώρια να κάνει φόνο

Ο Αποστόλης εξοργίζεται που ο Ντίνος Παπακώστας βρίσκεται στα πόδια του και πολιορκεί την Αμαλία, την οποία θέλει για νύφη του γιου του, ο οποίος έχει εμμονή μαζί της. Ο Αποστόλης εξηγεί στην Βικτώρια ότι ο Ντίνος διεκδικεί ακόμη την Αμαλία κι η Βικτώρια τον ρωτάει εκνευρισμένη τι θέλει να κάνει γι’ αυτό. «Να τον βγάλεις από τη μέση», της απαντάει εκείνος και τότε όλα θα αλλάξουν.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Σίμος δίνει ένα φάκελο στην Αμαλία και…

Στο νέο επεισόδιο που θα δούμε τη Δευτέρα 26/9, ο Ντίνος δημιουργεί πολλά προβλήματα στην Βικτώρια και αρχίζει να σκέφτεται ένα σκοτεινό σχέδιο προκειμένου να τον… απομακρύνει, αλλά και για να εξευμενίσει την οργή του Αποστόλη.

Ο Μιχάλης Σαράντης στον Παράδεισο κυριών

Την ίδια στιγμή, μία απρόοπτη συνάντηση στο νοσοκομείο ανάμεσα στην Αμαλία και τον Πάρη δεν κυλά ομαλά, γεμίζοντας τον Πάρη δίψα για εκδίκηση. Ενώ ο Μεμάς ενημερώνει τον Πασχάλη για τον νέο τους φιλοξενούμενο, εκείνος τού ανακοινώνει μία σημαντική άφιξη από το χωριό που θα ταράξει τα νερά της καθημερινότητάς τους.

Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης διατάζει τη Βικτώρια να κάνει φόνο

Οι πληροφορίες της Ντέπυς σχετικά με την εμφάνιση του δολοφόνου αναστατώνουν τον Ντίνο, ο οποίος ενώ πασχίζει να ανακαλύψει την αλήθεια για το θάνατο του Αριστείδη, προσκρούει διαρκώς στην επιμονή του αστυνόμου Χρηστίδη που βιάζεται να κλείσει την υπόθεση.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών: Στο σπίτι των Μπουραντάδων γιορτάζουν τους αρραβώνες του Άγη

Ωστόσο η εμφάνιση ενός νέου προσώπου θα αναπτερώσει το ηθικό του Ντίνου, έστω και για λίγο: μέχρι δηλαδή να καταλάβει τον πραγματικό λόγο για τον οποίον ήρθε στον Παράδεισο. Η Γεωργία θα ακολουθήσει το ένστικτό της που την κρατά επιφυλακτική απέναντι στον Άγη ή θα υπακούσει τη μητέρα της και θα του τηλεφωνήσει;Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης διατάζει τη Βικτώρια να κάνει φόνο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *