Η θυσία της μάνας: Φιλόλογος εργαζόταν σε οίκο ανοχής για να σπουδάσει τον γιο της

Η θυσία της μάνας: Φιλόλογος εργαζόταν σε οίκο ανοχής για να σπουδάσει τον γιο τηςΣτο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε η «θυσία» μιας μητέρας, μιας φιλολόγου, η οποία έχασε τη δουλειά εν μέσω πανδημίας και αναγκάστηκε να αναζητήσει εργασία στην υποδοχή ενός οίκου ανοχής.Η θυσία της μάνας: Φιλόλογος εργαζόταν σε οίκο ανοχής για να σπουδάσει τον γιο της

Σκοπός της ήταν να εξασφαλίσει τα προς το ζειν και να καταφέρει να σπουδάσει το γιο της.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 50χρονη γυναίκα κάθισε στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης κατηγορούμενη για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, για την αποτροπή μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Συγκατηγορούμενη της ήταν και μία ιερόδουλη, η οποία δεν προσήλθε στο δικαστήριο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr. Τότε, οι πολίτες αναγκάστηκαν να παραμένουν στα σπίτια τους για να μειωθεί η διασπορά του κορoνοϊού και τα καταστήματα κατέβασαν ρολά, μεταξύ αυτών και οι οίκοι ανοχής.

Διαβάστε Επίσης  ΕΛΣΤΑΤ – Απογραφή πληθυσμού: Ξεκινά στο τέλος Οκτωβρίου – Οι αλλαγές λόγω κορονοϊού

Σε έλεγχο αστυνομικοί εντόπισαν τις δύο γυναίκες μέσα σ’ ένα πορνείο της δυτικής Θεσσαλονίκης. Το κόκκινο φωτάκι ήταν σβηστό και η πόρτα κλειστή. Βεβαιώθηκαν όμως οι παραβάσεις γιατί οι δύο γυναίκες δεν έπρεπε να βρίσκονται μέσα στο οίκημα ενώ παραπέμφθηκαν σε δίκη.

«Μου είπε ότι εργάζεται στη γραμματεία μιας υπηρεσίας και όχι στην υπηρεσία ενός οίκου ανοχής. Λόγω της οικονομικής κρίσης, δούλευε έτσι ώστε να με βοηθήσει στις σπουδές μου, στην οδοντιατρική. Εκείνη την περίοδο ολοκλήρωνα το μεταπτυχιακό μου. Έμαθα ότι η μητέρα μου εργαζόταν σε οίκο ανοχής όταν με πήρε ο δικηγόρος και μου είπε ότι βρίσκεται στο Αυτόφωρο» κατέθεσε ο γιος της 50χρονης και επισήμανε πως αν γνώριζε πού εργαζόταν η μητέρα του θα αναζητούσε ο ίδιος δουλειά, ως γκαρσόνι.

Διαβάστε Επίσης  Τα μεταλλικά νύχια που μοιάζουν με καθρέφτες είναι μεγάλη τάση φέτος την άνοιξη!

Στην απολογία της, η κατηγορούμενη ανέφερε ότι: «Ειδοποιηθήκαμε από την υπεύθυνη να πάμε να πάρουμε τα πράγματα μας γιατί οι οίκοι ήταν κλειστοί, λόγω κοροναϊού. Είδα τον ένστολο από το «ματάκι» και του άνοιξα την πόρτα. Δεν είχαμε να κρύψουμε κάτι… Η αστυνομία είναι για να μας προστατεύει».

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή και των δύο γυναικών οι οποίες τελικά αθωώθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *