Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει την τραγική αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη

Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει την τραγική αλήθεια για το νεφρό του ΑστέρηΜετά την αδιαθεσία που θα αισθανθεί ο Σταματάκης, αμέσως θα τον οδηγήσουν στο νοσοκομείο. Ένας καυγάς του με την Αργυρώ, θα τον κάνει να αισθανθεί πολύ άσχημα.. Ο Αστέρης θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η Στέλλα να υποψιάζεται πως όλα σχετίζονται με το νεφρό της Αργυρώς, στη σειρά Σασμός.Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει την τραγική αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη

Όλη η οικογένεια βρίσκεται στο πλευρό του. Εκείνος παλεύει να σταθεί στα πόδια του, να τους αποδείξει ότι είναι καλά. Το χειρουργείο αυτό του άφησε κάποια θέματα, τα οποία δε διόρθωσε ποτέ.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το φρικτό έγκλημα του Τόλη έρχεται στο φως

Έτσι, ο οργανισμός του εγκατέλειψε τις προσπάθειες κι ο Αστέρης ξάπλωσε στο κρεβάτι του πόνου. Η Στέλλα έτρεξε στο πλευρό του, καθώς τον τελευταίο καιρό τρέφει έντονες ελπίδες για αυτή τη σχέση.

Θεωρεί πως εκείνος της άνοιξε την πόρτα, για να είναι ξανά μαζί! Ο έρωτάς της είναι μεγάλος, όπως και η ανησυχία της. Παρόλο που ο Αστέρης έχει ξεκαθαρίσει στους γιατρούς να τηρήσουν το ιατρικό απόρρητο, η Στέλλα βάζει τις άκρες της και μαθαίνει.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Βασιλική, η οποία θα ενημερωθεί από τον ίδιο τον Αστέρη για την ηρωική του πράξη! Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η Στέλλα συνειδητοποιεί πως ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του στην Αργυρώ, στη σειρά Σασμός.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Σποιλερ: Ο Αποστόλης Κάνει Πρόταση Γάμου! Η Αντίδραση Της Ευτυχία

Θα σοκαριστεί κι αμέσως θα πάψει να ελπίζει σε αυτόν τον έρωτα. Άλλωστε, εκείνος αποδεικνύει διαρκώς το πόσο ερωτευμένος είναι με την πρώην του…Σασμός: Η Στέλλα μαθαίνει την τραγική αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *