Πώς να καθαρίσουμε τα υπολείμματα από μάσκαρα χωρίς να μουτζουρώσουμε το μακιγιάζ μας

Η mascara είναι αναμφισβήτητα το πιο σημαντικό και απαραίτητο προϊόν ενός μακιγιάζ καθώς μας χαρίζει βλέμμα που σαγηνεύει.Πώς να καθαρίσουμε τα υπολείμματα από μάσκαρα χωρίς να μουτζουρώσουμε το μακιγιάζ μας

Ωστόσο, όταν την εφαρμόζουμε υπάρχει ένα μικρό άγχος να μην μουτζουρωθούμε και χαλάσουμε το μακιγιάζ μας.

Κανένα πρόβλημα! Υπάρχει ένα hack που θα σας λύσει τα χέρια και θα γίνει το αγαπημένο σας.

Η beauty creator Sali Hughes, μέσα από το προφίλ της στο TikTok, μας δείχνει το πιο εύκολο hack για να αφαιρούμε τα υπολείμματα μάσκαρα από το πρόσωπό μας, χωρίς να χαλάμε το υπόλοιπο μακιγιάζ μας.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα με βάση την αλόη βέρα

Ενστικτωδώς, όταν μουτζουρωνόμαστε ενώ βάζουμε μάσκαρα, μπαίνουμε σε panic mode και η πρώτη μας σκέψη είναι να πάρουμε μία μπατονέτα και ένα makeup remover, και να αρχίσουμε να καθαρίζουμε το «λεκέ».

Η Sali τονίζει πως με αυτό τον τρόπο δεν θα αφαιρέσουμε μόνο τη μάσκαρα, αλλά τόσο το foundation, όσο και το concealer, συν το ότι θα μουτζουρωθούμε περισσότερο, ειδικά αν η μάσκαρα δεν έχει στεγνώσει τελείως.

Διαβάστε Επίσης  Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά τις μεταλλικές σκιές σε σκόνη

Προτείνει λοιπόν, να συνεχίσουμε τη ρουτίνα μακιγιάζ, επιτρέποντας έτσι στο λεκέ από τη μάσκαρα να στεγνώσει και στη συνέχεια να πάρουμε ένα καθαρό βουρτσάκι μακιγιάζ (το βλέπετε στο βίντεο) και με πολύ απαλές κινήσεις, να βουρτσίσουμε το λεκέ και η μάσκαρα θα εξαφανιστεί σε δευτερόλεπτα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *