ΣΚΑΙ: Αλλαγή ημέρας και ώρας για Γλυκάνισο και Άγρια Γη

ΣΚΑΙ: Αλλαγή ημέρας και ώρας για Γλυκάνισο και Άγρια ΓηΦαίνεται πως τα νούμερα τηλεθέασης όχι απλώς μίλησαν, αλλά τρομοκράτησαν και κάποια κανάλια. Ο ΣΚΑΙ προχωρά σε βιαστικές κινήσεις, προκειμένου να σώσει τις δύο δυνατές ιστορίες που έχει φέρει στην μικρή οθόνη (Άγρια Γη και Γλυκάνισος).

Τί σημαίνει αυτό; Όπως έγραψε και το Youfly.com, ο σταθμός βρίσκεται όλη μέρα σε συζητήσεις, με αφορμή τα νούμερα τηλεθέασης. Ο Γλυκάνισος έφτασε μόλις το 3%, ενώ η Άγρια Γη δεν ξεπέρασε το 6%.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια: Ο Γεράσιμος καταρρέει και η Φωτεινή βρίσκεται στο επίκεντρο για ακόμα μία φορά

Έτσι, για αυτή την εβδομάδα, μέχρι το κανάλι να σιγουρευτεί το πως θα κινηθεί και με σκοπό να ελέγξει λίγο τον ανταγωνισμό των αντίπαλων καναλιών, αναβάλλει τη μία από τις αγαπημένες αυτές σειρές, προσθέτοντας την άλλη στο πρόγραμμα με επαναλήψεις.

ΣΚΑΙ: Αλλαγή ημέρας και ώρας για Γλυκάνισο και Άγρια Γη

Πιο συγκεκριμένα, ο Γλυκάνισος δε θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες από τον σταθμό του ΣΚΑΙ. Ο Γλυκάνισος θα μεταφερθεί την Παρασκευή, στις 22:00 το βράδυ και το Σάββατο στις 21:00 το βράδυ, με διπλό επεισόδιο! Η Άγρια Γη θα προβάλλεται και σε επανάληψη Τρίτη – Τετάρτη – Πέμπτη, στις 2 τα ξημερώματα και Παρασκευή στη 1:30.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη αντικρίζει την κόρη της για πρώτη φορά

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *