Η Γη της Ελιάς: Ποιους καλεί ο Στέφανος στον γάμο του;

Η Γη της Ελιάς: Ποιους καλεί ο Στέφανος στον γάμο του;Ένα ταξίδι – σοκ θα ανατρέψει τα πάντα! Ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου μεταφέρουν την “Γη της Ελιάς” στην Ισπανία, για να γυρίσουν τον γάμο του Στέφανου και της Ελένης! Η Γη της Ελιάς: Ποιους καλεί ο Στέφανος στον γάμο του;

 

Αυτό σημαίνει πως οι ηθοποιοί Λίαμ και Ιζαμπέλλα επιστρέφουν για λίγο στην αγαπημένη μας σειρά, καλωσορίζοντας στη Μαδρίτη αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο νεαρός αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην Ελένη.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα παλεύει να κρύψει την εγκυμοσύνη της

 

Ένα μεγάλο πάρτι ξεκινά, με σπουδαίους καλεσμένους. Ποιους φώναξε ο Στέφανος και ποιοι έμειναν “εκτός”; Ο νεαρός Καπερνάρος κάλεσε τον πατέρα του, τον Στάθη. Εκείνος, πρότεινε στη Βασιλική και στον Φίλιππο να πάνε όλοι μαζί, με σκοπό να συμφιλιωθούν τα αδέλφια μεταξύ τους.

Τον γάμο του Στέφανου στην Ισπανία αποφασίζει να εκμεταλλευτεί και ο Δημοσθένης, ο οποίος κλείνει εισιτήρια χωρίς να ρωτήσει κανέναν, στην γη της ελιάς. Παίρνει μαζί του και την Ασπασία, με το ζόρι. Στόχος του είναι να κλείσει κάτι ανοιχτούς λογαριασμούς, αλλά και να παρακολουθεί τις κινήσεις του ξαδέλφου του, ο οποίος έχει σηκώσει “μπαϊράκι”.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Μυρτάλη Και Στέφανος Χωρίζουν Οριστικά- Οι Λόγοι Που Σπάνε Το Γυαλί

Η Ασπασία ενημερώνει την Αρετή πως θα πάει στον γάμο του Στέφανου… Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η Αρετή να εξοργιστεί και να ξεσπάσει πάρα πολύ άσχημα. Όπως φαίνεται, ούτε η Βασιλική, αλλά ούτε και ο Στέφανος την κάλεσαν στους γάμους τους…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση