Χρήστος Πολίτης: Σπάνια εμφάνιση σε event – «Γι’ αυτό απέχω από τη δημόσια ζωή»

Χρήστος Πολίτης: Σπάνια εμφάνιση σε event – «Γι’ αυτό απέχω από τη δημόσια ζωή»Ο Χρήστος Πολίτης το βράδυ της Δευτέρας 19/9 πραγματοποίησε μία σπάνια κοσμική εμφάνιση. Ο τηλεοπτικός «Γιάγκος Δράκος» από τη Λάμψη που αγάπησε το κοινό βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας, Broadway στον κινηματογράφο Λαΐς.Χρήστος Πολίτης: Σπάνια εμφάνιση σε event – «Γι’ αυτό απέχω από τη δημόσια ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός με τη μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής, μετά από  χρόνια αποχής αποφάσισε να εμφανιστεί σε ταινία.

Διαβάστε Επίσης  Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Φρύνη Αρβανίτη

«Δεν έχω κρατήσει με κανέναν επαφή από την «Λάμψη». Έχω αποχωρήσει από τη δημόσια ζωή, η πραγματικότητα που ζούμε είναι άθλια και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα του Happy Day και συμπλήρωσε πως είναι στο πλευρό όσων καταγγέλλουν απρεπείς συμπεριφορές.

Χρήστος Πολίτης: Σπάνια εμφάνιση σε event – «Γι’ αυτό απέχω από τη δημόσια ζωή»

«Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν συνάδελφό μου από τη Λάμψη. Έχω αποχωρήσει, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για εμένα είναι άθλια και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», υπογράμμισε.Χρήστος Πολίτης: Σπάνια εμφάνιση σε event – «Γι’ αυτό απέχω από τη δημόσια ζωή»

Διαβάστε Επίσης  Έλενα Παπαρίζου: Το συγκινητικό μήνυμα για τον ξάδελφό της, Γιάννη Ράμο που έφυγε από τη ζωή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *