Χρήστος Πολίτης: Σπάνια εμφάνιση σε event – «Γι’ αυτό απέχω από τη δημόσια ζωή»

  • Post category:lifestyle

Χρήστος Πολίτης: Σπάνια εμφάνιση σε event – «Γι’ αυτό απέχω από τη δημόσια ζωή»Ο Χρήστος Πολίτης το βράδυ της Δευτέρας 19/9 πραγματοποίησε μία σπάνια κοσμική εμφάνιση. Ο τηλεοπτικός «Γιάγκος Δράκος» από τη Λάμψη που αγάπησε το κοινό βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας, Broadway στον κινηματογράφο Λαΐς.Χρήστος Πολίτης: Σπάνια εμφάνιση σε event – «Γι’ αυτό απέχω από τη δημόσια ζωή»

Ο γνωστός ηθοποιός με τη μακρά πορεία στον χώρο της υποκριτικής, μετά από  χρόνια αποχής αποφάσισε να εμφανιστεί σε ταινία.

Διαβάστε Επίσης  Τζούλια Αλεξανδράτου: Αποκάλυψε με ένα βίντεο το φύλο του μωρού που περιμένει

«Δεν έχω κρατήσει με κανέναν επαφή από την «Λάμψη». Έχω αποχωρήσει από τη δημόσια ζωή, η πραγματικότητα που ζούμε είναι άθλια και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», δήλωσε ο ηθοποιός στην κάμερα του Happy Day και συμπλήρωσε πως είναι στο πλευρό όσων καταγγέλλουν απρεπείς συμπεριφορές.

Χρήστος Πολίτης: Σπάνια εμφάνιση σε event – «Γι’ αυτό απέχω από τη δημόσια ζωή»

«Δεν έχω κρατήσει επαφές με κανέναν συνάδελφό μου από τη Λάμψη. Έχω αποχωρήσει, γενικά από την καλλιτεχνική ζωή, από τη δημόσια ζωή, από τα πάντα. Η πραγματικότητα που ζούμε για εμένα είναι άθλια και δεν θέλω να συμμετέχω πουθενά», υπογράμμισε.Χρήστος Πολίτης: Σπάνια εμφάνιση σε event – «Γι’ αυτό απέχω από τη δημόσια ζωή»

Διαβάστε Επίσης  Έρχεται το 2ο Hautes Grecians για να «απογειώσει» την ελληνική Υψηλή Ραπτική

πηγή

Αφήστε μια απάντηση