Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα 10/1

Διάσημοι και Μαχητές πέφτουν στη μάχη. Η δεύτερη ασυλία έρχεται και πολλά θα κριθούν ανάμεσα στους παίκτες. Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10/1) σε αυτόν τον κρίσιμο αγώνα του Survivor (Spoiler);

Ο Άγιος Δομίνικος έχει πάρει φωτιά με τις κόντρες και τις ίντριγκες ανάμεσα στις δύο ομάδες. Διάσημοι και Μαχητές έρχονται καθημερινά σε κόντρα, ενώ οι Διάσημοι έχουν χωριστεί σε δύο διαφορετικά στρατόπεδα. Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από τη μεριά των διασήμων.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου αποχώρησε οικειοθελώς με αποτέλεσμα να κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Έτσι, οι υποψήφιοι της προηγούμενης εβδομάδας έμειναν κι αυτή την εβδομάδα. Συνεπώς, προς αποχώρηση έχουμε τον Βαλάντη, τη Μυριέλλα, την Ευριδίκη και τον Λάμπρο, που ψηφίστηκε χθες με 6 ψήφους από την ομάδα του.

Διαβάστε Επίσης  Το τατουάζ: Η Ελένη παρασύρεται από το ερωτικό πάθος του Φίλιππου

Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

Οι Διάσημοι δεν θα αντέξουν άλλο διχασμό κι άλλη ίντριγκα. Θα προσπαθήσουν να βάλουν τα δυνατά τους, γιατί άλλη μία ήττα πιθανώς να σπάσει την ομάδα μία και καλή. Από την άλλη, οι Μαχητές πετούν στα ουράνια και νιώθουν πιο πολύ αυτοπεποίθηση από ποτέ. Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει σήμερα τη δεύτερη ασυλία;

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, η ομάδα που κερδίζει σήμερα την ασυλία είναι οι Μαχητές. Πάλεψαν με νύχια και με δόντια. Έβαλαν τα δυνατά τους και κέρδισαν με το σπαθί τους. Ένα ακόμη ντέρμπι θα δούμε στις οθόνες μας και οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Διαβάστε Επίσης  Δύσκολες ώρες για τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το τροχαίο

Πέρα, όμως, από το Spoiler αναμένουμε να δούμε και ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα (10/1) στο Survivor.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *