Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης εξαπατά την Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης εξαπατά την ΑρετήΌπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Θανάσης και η Αρετή έρχονται πολύ κοντά… Η Αρετή, πληγωμένη από τα τελευταία γεγονότα, αποφασίζει να δώσει μία ευκαιρία στον άνθρωπο που της κλείνει γλυκά το μάτι. Βέβαια, αγνοώντας τις συνέπειες.Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης εξαπατά την Αρετή

Οι μέρες περνούν και ο Θανάσης δένεται όλο και περισσότερο μαζί της. Της ζητάει να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, όμως εκείνη ακόμη είναι διστακτική. Η Αναστασία καραδοκεί και την προειδοποιεί, αλλά η Αρετή δε την ακούει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Σ’ αγαπώ, είσαι όλος μου ο κόσμος»

Έτσι, λοιπόν, ο Θανάσης και η Αρετή “σφραγίζουν” τη σχέση τους, μέσω ενός μεγάλο συνεταιρισμού, στην γη της ελιάς. Τι σημαίνει αυτό; Ο Θανάσης προτείνει στην αγαπημένη του να ανοίξουν μαζί μία επιχείρηση, η οποία -όπως της τονίζει- θα είναι αρκετά κερδοφόρα.

Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης εξαπατά την Αρετή

Η Αρετή δέχεται να συνάψει μαζί του αυτή τη συμφωνία, δείχνοντάς του τρελή εμπιστοσύνη. Ο Θανάσης ξεκινά τις διαδικασίες και όλοι είναι πολύ χαρούμενοι με αυτό το γεγονός… Κανείς δε γνωρίζει πως είναι η αρχή του τέλους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Ευθύμης τρελαίνεται

Ο Θανάσης εξαπατά την Αρετή, μέσω του νέου συνεταιρισμού που φτιάχνουν, στην γη της ελιάς. Το βήμα αυτό αποτελεί μία ολέθρια κίνηση για όλους…Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν τον τρόπο ο Θανάσης εξαπατά την Αρετή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *