Έρωτας Φυγάς: Νέα απειλή για την Μαργέτα

 

Έρωτας Φυγάς: Νέα απειλή για την Μαργέτα

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού μία νέα απειλή έρχεται για τη Μαργέτα.

 

Μετά τις απειλές που δέχτηκαν από τον Μάρκο και τον Στέφανο, η Νότα και η Ευγενία αποφασίζουν να στρατολογήσουν ένα νέο σχέδιο.

«Δεν θα μας διώξουν όποτε θέλουν αυτοί. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα φύγουμε έτσι απλά επειδή αυτοί δεν μας θέλουν στα πόδια τους. Τουλάχιστον όχι χωρίς το ανάλογο τίμημα», λέει η Νότα.

Παράλληλα, πλησιάζει η πολυπόθητη στιγμή όπου ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα θα μοιραστούν την ίδια στέγη. «Δεν πιστεύω ότι τελικά τα καταφέραμε. Θα είμαστε για πάντα μαζί. Όλα φαίνονται σαν να ήταν κακό όνειρο», λέει πλημμυρισμένη χαρά η Αλεξάνδρα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη τρελαίνεται και βγαίνει στους δρόμους

Στο μεταξύ, ο Ιάσωνας, με σκοπό να μην χάσει το Κιάρι αποφασίζει να δεχτεί τη χρηματική προσφορά του Στέφανου. Αν και το βρίσκει δύσκολο να παραδεχτεί την κατάσταση, συνειδητοποιεί ότι πρέπει να υποκύψει στην πραγματικότητα.

Με ειλικρίνεια αφήνει πίσω τον εγωισμό του και πηγαίνει στον Στέφανο για να του δηλώσει: «Όπως ξέρεις, έχω έρθει σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση. Δεν είναι εύκολο αυτό που θα πω, αλλά αυτή τη στιγμή η μόνη διέξοδος που έχω είναι να δεχτώ τη βοήθεια που μου πρόσφερες».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία φεύγει οριστικά από τη Μάνη

Μόνο που τώρα πια ο Στέφανος έχει άλλες προτεραιότητες και δεν μπορεί να τον βοηθήσει. Αυτό που προέχει είναι να πληρώσει τους εκβιαστές της Μαργέτας, γεγονός που δεν μπορεί να του αποκαλύψει.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαργέτα ενώ καταφέρνει να συγκεντρώσει τις λίρες που ζητάει η Χαριτίνη, σύμφωνα με το περιοδικό TiVi σίριαλ, καλείται να αντιμετωπίσει μια νέα απειλεί με άγνωστες προθέσεις…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *