Σασμός: Ο Αστέρης χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και…

Σασμός: Ο Αστέρης χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και…Η υγεία του Αστέρη χειροτερεύει καθημερινά, στη σειρά Σασμός. Από τότε που δώρισε το νεφρό του στην Αργυρώ, όλα άλλαξαν στη ζωή του. Μπορεί οι γιατροί να του διαβεβαίωσαν πως θα είναι καλά, όμως η καθημερινότητά του χειροτέρευσε.Σασμός: Ο Αστέρης χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και…

Σύντομα θα δούμε τον Αστέρη να καταρρέει. Οι πόνοι και η αδιαθεσία του δε θα τον αφήσουν σε ησυχία. Θα αρχίσει να αισθάνεται έντονες ζαλάδες, θα νιώθει αδύναμος να σταθεί στα πόδια του. Βέβαια, δε θα μιλήσει σε κανέναν.

Η Καλλιόπη φυλακίζεται για να σώσει τον Μαθιό και στο σπίτι επικρατεί παράνοια. Κανείς δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί την κατάσταση. Ο Αστέρης φοβάται να μιλήσει για όσα αισθάνεται, παρόλο που ο Μαθιός ξέρει για την εγχείρηση που πραγματοποίησε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Αργυρώ χειροτερεύει μέρα με τη μέρα

Η μοιραία συνάντηση

Μία ημέρα παίρνει το αυτοκίνητο… Στο δρόμο αισθάνεται τεράστια αδιαθεσία και κάνει στην άκρη για να πάρει μια ανάσα. Σύμφωνα με το MYtv και την Σοφία Τσίρκα, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και κάνει μία στάση.

Σασμός: Ο Αστέρης χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και…

Εκεί, παλεύει να σταθεί στα πόδια του, παλεύει να κρατήσει τα μάτια του ανοιχτά. Από το σημείο αυτό περνάει η Αργυρώ, η οποία αναγνωρίζει το αυτοκίνητο του Αστέρη και σταματάει από περιέργεια να δει τι συμβαίνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος αγοράζει σπίτι στην Ισμήνη

 

Ξάφνου, τον βλέπει να υποφέρει, να έχει ιδρώσει και να μάχεται να μη χάσει τις αισθήσεις του. Η Αργυρώ προσπαθεί να τον φροντίσει, να τον κρατήσει στα χέρια της, να μη τον αφήσει να πάθει άλλο κακό. Η στιγμή αυτή είναι συγκλονιστική… Η υγεία του Αστέρη χειροτερεύει μέρα με τη μέρα και η Αργυρώ αγνοεί τον πραγματικό λόγο, στη σειρά Σασμός.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *