Σασμός: Μένει ή φεύγει ο Σταύρος; Όλη η αλήθεια

Σασμός: Μένει ή φεύγει ο Σταύρος; Όλη η αλήθεια

Σασμός: Μένει ή φεύγει ο Σταύρος; Όλη η αλήθεια

 

Ο Σταύρος είναι ένας χαρακτήρας που μας απασχόλησε αρκετά στον πρώτο κύκλο του «Σασμού», αφού ήταν ο άνθρωπος που στάθηκε στην Αργυρώ σαν βράχος.

Οι εξελίξεις, όμως, θα είναι ραγδαίες και ο γάμος του ζευγαριού θα περάσει μία κρίση. Ένα είναι το ερώτημα που απασχολεί τους θαυμαστές της σειράς: θα μείνει ή θα φύγει τελικά από την Κρήτη;

Η αλήθεια είναι ότι οι μέρες του Σταύρου στην Άνω Ποριά είναι μετρημένες. Ο γάμος του με την Αργυρώ δεν προχωράει και η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 161 , 162 , 163 , 164 , 165 , 166

Η Αργυρώ μέρα με τη μέρα απομακρύνεται από τον άντρα της και ο λόγος φυσικά είναι ο Αστέρης. Η Βρουλάκη δεν έχει πάψει να τον αγαπά, παρόλο που τον μισεί για όλα όσα της έχει κάνει η οικογένειά του.

Οι συνεχείς τυχαίες συναντήσεις, όμως, την αναστατώνουν, ενώ ο Αστέρης δεν την αφήνει να προχωρήσει, αφού αρχίζει και της στέλνει μηνύματα.

 

Σασμός: Μένει ή φεύγει ο Σταύρος; Όλη η αλήθεια

 

Ο Σταύρος δε θα αργήσει να το μάθει και θα γίνει έξω φρενών. Πλέον γνωρίζει την πραγματική του ταυτότητα και τον εξοργίζει ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι τον κορόιδευε μπροστά στα μούτρα του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός πήγε θέατρο με την κούκλα γυναίκα του–Η εντυπωσιακή της εμφάνιση και το σικ σύνολο

Ο Σταύρος θα προσπαθήσει να κερδίσει ξανά την γυναίκα του και θα απαιτήσει από τον Αστέρη να αφήσει ήσυχη τη γυναίκα του. Είναι πλέον σίγουρος, όμως, ότι έχει χάσει την Αργυρώ. Η Βρουλάκη είναι ερωτευμένη βαθιά με τον Αστέρη και δεν μπορεί να διαγράψει τα συναισθήματά της.

Έτσι, ο Σταύρος θα μαζέψει τα πράγματά του και θα φύγει από την Κρήτη και το «Σασμό», αφήνοντας όμως μια πληγή ανοιχτή πίσω. Η συνέχεια της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου για να καθηλώσει.

 

youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *