Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κι η Ασπασία ξεφτιλίζουν δημόσια την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κι η Ασπασία ξεφτιλίζουν δημόσια την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή κι η Ασπασία ξεφτιλίζουν δημόσια την Εύα

 

Η Αρετή κι η Ασπασία ξεφεύγουν στη «γη της ελιάς» και καταστρώνουν ένα σχέδιο προκειμένου να καταστρέψουν την Εύα ξεφτιλίζοντάς τη δημόσια στη Μάνη.

Οι εμμονές της Αρετής μεγαλώνουν και γίνεται έξω φρενών όταν ο Στάθης τα ξαναβρίσκει με την Εύα. Η Αρετή δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ο πρώην άντρας είναι ευτυχισμένος στην αγκαλιά μιας άλλης γυναίκας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν της Αναστασίας στο φως

Έτσι, η Αρετή βάζει μπροστά ένα σχέδιο εξευτελισμού της Εύας, με τη βοήθεια της Ασπασίας, στη «γη της ελιάς». Οι δύο γυναίκες καταστρώνουν ένα σατανικό πλάνο για να διασύρουν την Εύα και να την κάνουν ρεζίλι σε όλη τη Μάνη.

 

 

Η Ασπασία και η Αρετή γεμίζουν τις γειτονιές της Μάνης με αφίσες της Εύας που την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Η Εύα μένει με ανοιχτό το στόμα και παθαίνει αμόκ όταν αντικρίζει τι έχει συμβεί. Ο Στάθης δε θα αργήσει να καταλάβει ότι πίσω από αυτήν την πράξη κρύβεται η πρώην γυναίκα του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο μικρός Πετρής λυγίζει την Καλλιόπη

Την ίδια στιγμή, η Ασπασία και η Αρετή πέφτουν θύματα της Χρυσούλας, η οποία εκμεταλλεύεται την εμμονή τους με την Εύα ώστε να τους πάρει χρήματα. Η συνέχεια της σειράς έρχεται τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου για να καθηλώσει.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *