Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος πετάει την Μαργαρίτα στο δρόμο

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος πετάει την Μαργαρίτα στο δρόμοΜία εξέλιξη που θα αφήσει άφωνους τους τηλεθεατές. Μία κίνηση του Μάνου απέναντι στην Μαργαρίτα, θα εξοργίσει το κοινό, στην γη της ελιάς. Ένας μεγάλος καυγάς θα ξεσπάσει και τότε όλα θα διαλυθούνΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος πετάει την Μαργαρίτα στο δρόμο

Η Μαργαρίτα εργάζεται στο κτήμα των Βρεττάκων και παράλληλα μάχεται για να αθωώσει την ξαδέλφη της, την Αθηνά. Ο Ισίδωρος και η Μυρτάλη εναντιώνονται στη γυναίκα που τους ξεγέλασε, σε αντίθεση με τον Μάνο και την Μαρίνα, οι οποίοι κρατούν ουδέτερη στάση απέναντι στα γεγονότα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Γυναίκα του Μαθιού έρχεται και θα καθηλώσει

Όσο οι μέρες περνούν, η Μαργαρίτα συνεχίζει να εργάζεται στους ελαιώνες… μόνο που η εξάντλησή της είναι ορατή! Έτσι, καθώς δε μπορεί πια να διαχειριστεί την κατάσταση τόσο με την Αθηνά, όσο και με τον γιο της, βάζει τη δουλειά σε δεύτερη μοίρα.

Το μοιραίο λάθος

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνει μία λάθος κίνηση που θα της κοστίσει. Η Μαργαρίτα θα “χτυπήσει” την επιχείρηση των Βρεττάκων, άθελά της. Όλα όσα έχτιζε τόσο καιρό, θα γκρεμιστούν μέσα σε μια στιγμή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Γιώργης: «Εσύ φταις που έχασες το παιδί»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος πετάει την Μαργαρίτα στο δρόμο
Ο Μάνος θα γίνει έξαλλος. Μόλις οι εργάτες τον ενημερώσουν πως για το λάθος ευθύνεται η Μαργαρίτα, θα κάνει τα πάντα για να την διώξει από τη δούλεψή του. Έτσι, Μάνος και Μαργαρίτα έρχονται αντιμέτωποι από το πουθενά, στην γη της ελιάς.

Δίχως να δείξει έλεος, ο Μάνος την διώχνει. Έτσι, εκείνη μένει άνεργη κι απελπισμένη.. Η μοναδική της παρηγοριά, είναι ο Αλέξης, ο οποίος συνεχίζει να την προδίδει καθημερινά.Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Μάνος πετάει την Μαργαρίτα στο δρόμο

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *