Τα νούμερα… ζαλίζουν! Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του νέου βασιλιά, Καρόλου!

Τα νούμερα... ζαλίζουν! Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του νέου βασιλιά, Καρόλου!Ο νέος βασιλιάς Κάρολος, όπως ανακηρύχθηκε και χθες (10/9) επίσημα ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Πέμπτη, έχει αμύθητη προσωπική περιουσία. Τα νούμερα… ζαλίζουν! Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του νέου βασιλιά, Καρόλου!

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περιουσία που κληρονομεί θα διαχειρίζεται κατά ένα μέρος η κυβέρνηση της Αγγλίας.

Όπως υπολογίζεται, η συγκεκριμένη περιουσία που περνά στα χέρια του βασιλιά Καρόλου ανέρχεται περίπου στα 428 εκατομμύρια ευρώ. Μέσα στο ποσό αυτό υπολογίζονται μεταξύ άλλων 315 πολυτελή ακίνητα, κατοικίες, εμπορικές ιδιοκτησίες και δεκάδες χιλιάδες στρέμματα αγροτικής γης.

Διαβάστε Επίσης  «Έφυγε» η Ρίκα Βαγιάννη

Ανάμεσα στα βασιλικά ακίνητα είναι και ο πύργος Μπαλμόραλ ο οποίος εκτιμάται στα 116 εκατομμύρια ευρώ και στον οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η βασίλισσα Ελισάβετ την περασμένη Πέμπτη.

Τα νούμερα... ζαλίζουν! Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του νέου βασιλιά, Καρόλου!

Επίσης, περνούν στα χέρια του νέου βασιλιά μία εξοχική έπαυλη αξίας περίπου 58 εκατομμυρίων ευρώ, ένας προσωπικός στάβλος αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ και κοσμήματα του στέμματος που αγγίζουν τα 4 δισεκατομμύρια ευρώ.Τα νούμερα… ζαλίζουν! Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του νέου βασιλιά, Καρόλου!

Διαβάστε Επίσης  Γιώργος Λιάγκας: Φανερά αδυνατισμένος στη Βουλιαγμένη με τους γιους του

Όπως σημειώθηκε αρκετές φορές στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι, ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν όλα αυτά είναι προσωπική περιουσία του Καρόλου ή γενικότερα της βασιλικής μοναρχίας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *