Καταγγελία-σοκ για τα επείγοντα του Ευαγγελισμού

Καταγγελία-σοκ για τα επείγοντα του Ευαγγελισμού
Καταγγελία-σοκ για τα επείγοντα του Ευαγγελισμού

Η γυναίκα-συνώνυμο της κοσμικής ζωής της Αθήνας, η πάλαι ποτέ θρυλική περσόνα του Κολωνακίου, η γνωστή Ματούλα, σε προχωρημένη ηλικία πια και με προβλήματα υγείας, γνωρίζει το κακό πρόσωπο της
ελληνικής πολιτείας, και συγκεκριμένα των ελλείψεων και της τριτοκοσμικής κατάστασης που επικρατεί στα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία.


Η Ματούλα το πρωί ένιωσε αστάθεια, έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αιμάτωμα και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.


Διαβάστε Επίσης  Εύκολη σπανακόπιτα χωρίς φύλλο


Παρατημένη για πολλές ώρες, από το πρωί μέχρι το απόγευμα, στον διάδρομο των επειγόντων περιστατικών, σε κάποιο ράντζο, σε άθλια κατάσταση, με αδυναμία να πάει ακόμα και στους χώρους υγιεινής, μην λαμβάνοντας την εξυπηρέτηση που πρέπει από τις νοσοκόμες, περιγράφει τον γολγοθά που ζει στον φακό του zougla.gr. 


«Πρέπει να πεθάνουμε για να πάνε να μας θάψουνε κατευθείαν, όχι να μας φέρνουν στα νοσοκομεία», δηλώνει απογοητευμένη…


Δείτε πώς περιγράφει την κατάσταση στον φακό του zougla.gr:http://www.zougla.gr/greece/article/katagelia-sok-gia-ta-epigonta-tou-evagelismou


Διαβάστε Επίσης  Ανησυχία από τις αυξανόμενες επιθέσεις κατά λεωφορείωνTo zougla.gr επικοινώνησε με τη διοίκηση του νοσοκομείου, από την οποία αναμένεται σχόλιο για την καταγγελία. 


.

Zougla Newsroom

Αφήστε μια απάντηση